Építőanyag

Lehet, hogy itt van, amit keresel?

Újdonság

Padlásfeljárók

Olyan gyors és praktikus megoldást is találsz kínálatunkban, mint a készre szerelt,  összecsukható vagy lehajtható padlásfeljáró létra. Számos kialakítása, felszereltsége létezik alacsony vagy nagy a belmagasságra is.Találd meg lakásodba leginkább illőt, kollégáink ebben is a segítségedre lesznek.

Vasanyagok

Vannak építkezéshez használt anyagok, amelyek lépten-nyomon előkerülnek. Tipikusan ilyen az acél formájában testet öltő vas, amivel kapcsolatban kivitelezőként általában nem gondolkodunk azon, hogyan lesz a nyersvasból kiégetéssel, ötvözéssel, öntéssel és kristályosítással acél, majd alakítással az építkezéshez használt nélkülözhetetlen alapanyag.

Ömlesztett áruk

Homokvár helyett erős épületekhez szállítjuk az általad kért ömlesztett termékeinket. Gödi raktártelepünkön folyamatosan elérhető többféle zúzott kő, homok és sóder. Keresd kollégáinkat és örömmel segítenek a szükséges mennyiség kiszállításában. Őszi hónapoktól már elérhető a német és a bio brikett, szerezd be nálunk!

Szerszámok

Professzionális munkádhoz házi barkácsoláshoz gödi raktártelepünkön és nagymarosi telephelyünkön válogathatsz a Grafit és Bosch termékek között, legyen az láncfűrész vagy fűnyíró. Esetleg született kertész vagy, aki tavasztól őszig a kertben éli ki magát? Nagymarosi kollégáink a kertészkedés azzal teszik még örömtelibbé, hogy szezonálisan bővítik a készletet, így akár kerti bútorokat és fűnyírót is vásárolhatsz nálunk.

Hopp, itt egy e-book!

Kültéri burkolatok? Mutatjuk a legjavát!

Modern kültéri burkolatot keresel, de elveszel a megoldások erdejében? Rövid, információs e-bookunkban összeszedtük Neked a XXI. századi kültéri burkolatot legnépszerűbbjeit!

Kérem az e-book-ot!

Nahát, még egy ebook!

Stílus és minőség: íme legvonzóbb kerítésköveink

Legnépszerűbb kerítésrendszereink között biztosan megtalálod a hozzád illőt!

Kérem az e-book-ot!

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.