Engedd be a világot az otthonodba – de csak akkor, amikor te akarod

Engedd be a világot az otthonodba – de csak akkor, amikor te akarod

Hazaérve mindannyian ugyanazt szeretnénk:
magunk mögött hagyni a külvilág nyüzsgését.

Mert valljuk be őszintén, csak akkor tudunk igazán feltöltődni és kipihenni magunkat, ha szinte teljesen kizárjuk a hétköznapi zajokat.

A téli napokon pedig a hideget is, ami a fűtési szezonban kardinális kérdés, mert a rosszul záró ajtókkal és ablakokkal gyakorlatilag az utcát fűtjük – ráadásul az egekbe szökő számlák ellenére sem biztos, hogy komfortos lesz a lakás hőmérséklete.

Mivel a nyílászáró-választás részben praktikum, részben ízlés dolga, ezért úgy alakítottuk ki a kínálatunkat, hogy nálunk egy helyen megtaláld az otthonodba passzoló fa vagy műanyag beltéri ajtókat, erkélyajtókat, bejárati ajtókat és ablakokat is.

Veled együtt gondolkodunk
Tudjuk, hogy a nyílászáró-vásárlás előtt tucatnyi kérdés merül fel benned. Át kell gondolnod az anyagiakat, el kell döntened, milyen szempontoknak kell megfelelnie az ajtóknak és ablakoknak (hő-, és hangszigetelt legyen-e, mennyi fényt engedjen be). Mindez csak a jéghegy csúcsa, éppen ezért a kollégáink nemcsak a kérdéseidet segítenek megválaszolni, hanem értékes tanácsokat is adnak.

MIRE VAN SZÜKSÉGED?

Kínálatunkban megtalálod a

  • fa, műanyag beltéri ajtókat
  • fa, műanyag erkélyajtókat
  • fa, műanyag bejárati ajtókat
  • fa, műanyag ablakokat

GONDOLD VÉGIG

  • Milyen keretet szánsz rá?
  • Milyen funkciót kell ellátnia? Kültéri-beltéri, hő- és hangszigetelt? Több fény jusson a lakásba? Kiváltanád a régit?
  • Milyen anyagból készüljön: fa vagy műanyag?
  • A lakás melyik helyiségébe van rá szükséged?

Szempontjaidat megismerve kollégáink tanácsokkal is ellátnak az egyes nyílászáró típusokkal kapcsolatban.

NYÍLÁSZÁRÓK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA
Az ajtók, ablakok kiszállítását saját teherautókkal végezzük. A szállítási költség településenként más és más, melyről személyesen kérhetsz tájékoztatást.
+36/27-530-630

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.