A tetőd legjobb barátja lesz

-  jól válogasd meg az építési faanyagot

A fát nyersanyagként már ősidők óta használjuk.

A fa szeretnivaló rengeteg tulajdonsága miatt. Jó az illata, meleget, fényt ad, hőt termelünk vele és mechanikai tulajdonságait kihasználva eszközöket, használati tárgyakat alkotunk belőle és egy ház építésénél,. felújításánál is megkerülhetetlen.

Fenyő és fűrészáru kategóriában bőven tudsz nézelődni Raktártelepünkön és nagymarosi telephelyünkön. Különböző méretben választhatsz faárut a tetőléctől a deszkán, zsaludeszkán és a padlón át a gerendáig.

Kínálatunkat közel egy éve már, hogy kibővítettük BSH – rétegragasztott gerendával, hiszen évről évre egyre elterjedtebb, szélesebb körben kerül beépítésre. Jellemző felhasználási területei közé sorolhatjuk a családi házak, pergolák és előtetők építését. Természetesen összehasonlítottuk a fűrészárut és rétegragasztott faanyagot, így utóbbiról előnyként elmondható, hogy sokkal könnyebb, jelentősen alacsonyabb a fanedvesség tartalom, hosszában gyalult felülete miatt simább felületet kapsz.

Tapasztaljuk, hogy akár 30-50%-kal kevesebb faanyag kerülhet beépítésre, ha rétegragasztott gerendával dolgozunk, hogy ár-érték aránya is jelentősen jobb. A fűrészáru könnyebben zsugorodik, reped, ezzel szemben a rétegragasztott nem megy át drasztikus alakváltozáson, nem fog megrepedni, csavarodni, ezáltal magasabb statikai paraméterekkel rendelkezik.

Jó hírünk van: a faanyagot azonnal, raktárról elviheted vagy kérésedre házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségre lesz szükséged? Kérünk, szólj előre, mert mi is rendelni fogjuk, így az átfutási időről előzetesen egyeztetünk Veled.

A rétegragasztott fák 13,5m-es szálakban érkeznek a telepünkre. Az alábbi méreteket találod nálunk:

58 8 x 16 cm 12 x 16 cm 12 x 20 cm 10 x 10 cm 12 x 12 cm 14 x 14 cm 14 x 20 cm 14 x 24 cm

Természetesen van lehetőség, hogy levágjuk a kívánt méretre is, kérünk, ekkor vedd figyelembe, hogy minimum 4m-es szálat vágunk, utána fél méteres ugrásokkal dolgozunk.   A rétegragasztott fa előnyeit miatt tehát kevesebb faanyagra lesz szükséged ugyanarra a hosszúságra vetítve. Megrendelés előtt kérd ki  szakember, statikus véleményét.

ÍRJ NEKÜNK ÉS KERESNI FOGUNK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.