Szigetelőanyagok

A gondoskodó otthon nyáron hűt, télen fűt

Egy jól szigetelt ház télen meleg öleléssel fogad minket, nyáron pedig kellemesen hűvös levegővel segít átaludni a fülledt éjszakákat. Méghozzá egekbe szökő számlák nélkül, gazdaságosan. (A kinti levegőt beengedő lakásban ezzel szemben a meleg napokon alig lehet megmaradni – és a fagyos napokon is rosszul érezzük magunkat.)

A homlokzati falak és a födém szigetelése nemcsak azt garantálja, hogy minden időben komfortosan érezzük magunkat otthon, hanem az energiával is segít spórolni. Szeretnénk a lehető legtöbb lakást költséghatékonyan kényelmessé tenni, ezért a termékportfóliónkba az ásványgyapot lemezek tárházát is felvettük.

Az épület szinte minden részén (magastető, lapostető, padlás, gipszkarton válaszfalak) felhasználható anyagot azért keresik sokan, mert az alapját adó vulkán eredetű bazaltkő az épülettel együtt állja ki az idő próbáját és 100%-ban újrahasznosítható.

Kiemelt gyártóink

Austrotherm

Az Austrotherm Kft. polisztirol lemezei időtállóak, ezt 25 éves működésük bizonyítja. Polisztirol lemezeivel 7%-kal több energiát takaríthatsz meg, termékpalettájuk bővelkedik drén hőszigetelő és vízelvezető elemekkel és ha otthon leginkább mezítláb érzed jól magad, akkor padlófűtéssel ellátott rendszerelemekben gondolkodhatsz. Persze, ahol hőt szigetelsz, azzal hangszigetelést is nyersz, így a forgalmas út vagy a hangos szomszéd is elviselhetőbbé válik.

Információt kérek

Bachl

A múlt tapasztalatára alapozva, a jövő igényeire gondolva úttörő módon, elsőként a Bachl Kft. indította el a poliuretán hőszigetelő lapok gyártását. Kulcsfontosságú lépésként megvásárolták a magyarországi EPS gyártás és forgalmazás egyik megalapítóját. Ezzel termékskálájuk folyamatosan bővült és egy olyan vállalat jött létre, amely a polisztirol gyártásban kimagasló. PIR termékeik magas mechanikai szilárdsága miatt terhelhető. Időálló és alaktartó, évtizedeken át megtartja műszaki jellemzőit, szívesen ajánljuk födémek, szarufák fölötti szigetelésre. EPS termékeik hőszigetelés mellett páraáteresztő tulajdonsággal is bírnak. Lábazati, hőhídmentesítés, lapos-magasszigetelésre is válogathatsz termékeikből. Az univerzális szigetelőanyagok között az XPS termékeket is megtalálod.

Információt kérek

Isover

Ha még mindig nem döntöttél milyen szigetelést szeretnél, és továbbra is a környezetvédelem van fókuszban, akkor az Isover professzionális megoldásait: kőzet- és üveggyapot kínálatára is érdemes rákérdezned. Kollégáink örömmel segítenek a választásban, pincétől a padlásig tudunk ajánlani hőszigetelésben megbízható gyártót és kiváló minőségű terméket.

Információt kérek

Jász-Plasztik

Építőipari szigetelő, polisztirol lemez gyártásával bővítette kínálatát a Jász-Plasztik Kft. Lépésálló és homlokzati hőszigetelő hungarocellt Jász-Cell néven találsz meg. A többi hőszigetelő gyártóhoz hasonlóan igen remek értékek és termékjellemzők szólnak mellettük mind annak érdekében, hogy az ára garantáltan megtérüljön számodra és.

Információt kérek

Masterplast

Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati-, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek gyártója, a Masterplast Kft. is. A környezetvédelmet szem előtt tartva hazai és szerb bázisain történik a gyártás. Felsorolni lehetetlen, mennyi termék áll rendelkezésre, 5 kategóriában, 25 termékcsoportban több mint 2000! Természetesen nem kell mindet átolvasnod ahhoz, hogy megfelelőt találj, kérdezd kollégáinkat, szívesen segítenek. Logisztikai rugalmasságuk kimagasló, emiatt is szeretünk velük dolgozni.

Információt kérek

Rockwool

Tegyünk egy lépést a tűzvédelem irányába, és rátalálsz a kőzetgyapot szigetelőanyagot gyártó Rockwool Kft.-re. Termékeik gátolják a tűzterjedést, mérgező gázokat sem gerjesztenek. Tűzvédelmi szempontjaik mellett kiváló páraáteresztő, hő- és hangszigetelő tulajdonságai mi is gyakran ajánljuk. Alapanyaga a bazalt, ami a természetben is megtalálható, vulkanikus kőzet. A tévhitek miatt is fontos, hogy szilikózist sem okoz! Meglepő, de egy valóban olyan anyag, amely egyszer, ha elhasználódik, 100%-ban újrahasznosítható. Kivitelezőink pedig nyugodt szívvel elhelyezhetik normál lerakóban az építési hulladékot.

Információt kérek

Ursa

Megbízható minőséget gyártanak hosszú távra az üveggyapot megoldást kínáló Ursa Zrt. Környezetbarát ásványgyapot a szigetelőanyag termékeik, ami bolygóbarát az egészségünk és jólétünk védelmében. Termékeik magas színvonalú hő és hangszigetelési teljesítményt nyújtanak, mindemellett kiváló a tűzállóságuk. Legyen szó magas-lapostető, födém, belső-külső falak, padló vagy akár akusztikai szigetelésről az Ursa palettájában tudunk neked megoldást kínálni.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.