„Mi úgy viszonyulunk az ügyfeleinkhez, ahogyan mi is elvárnánk, hogy velünk bánjanak.”

– Juhász Attila, ügyvezető

Neked azzal, hogy csak kiváló ár-érték arányú építőanyagokat, csempéket és szanitereket engedünk be a kínálatba, a hatalmas raktárkészletünkkel gondoskodunk róla, hogy ne csússzon az átadás azért, mert alapanyagra kell várni és olyan szolgáltatásokat adunk, amelyek komoly terhet vesznek le a válladról.

Több mint 20 éve vagyunk a piacon, de még mindig ugyanazzal a céllal kelünk fel minden reggel: olyan otthont akarunk teremteni, amelynek küszöbét jó érzéssel lépitek át egy fárasztó nap után. Ahol örömmel nevelitek a gyermekeiteket és amit a család minden tagja a nyugalom szigetének érez.

Nálunk biztos kezekben van a projekted

Kialakítottuk azt a hátországot, ami felveszi a ritmusodat – akár a saját álomotthonodon, akár egy nagyberuházáson dolgozol. Egy régi tervünk vált valóra, amikor 2018-ban megnyílt a kifejezetten nagy projektekre dedikált fővárosi irodánk. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ettől függetlenül ma is ugyanakkora lelkesedéssel várjuk a környékbelieket, mint 1995-ben az első telephelyünk kapunyitásakor.

Egy irányba nézünk

A történetünk azzal indult, hogy Attila (a vezetőnk) felvásárolt egy ABC-t a hozzá tartozó telekkel, majd rendbe hozta a homlokzatot és kifestette az üzletet. Azóta óriásit léptünk előre: összefogtunk az újHÁZ Centrummal, rengeteg tapasztalatot és elégedett vásárlót gyűjtöttünk, de az alapelvek változatlanok maradtak: hasonlóan gondolkodunk, betartjuk, amit ígérünk és emberszámba vesszük a vevőinket, a partnereinket és a nálunk dolgozókat.

1 szív, 3 telephely, több ezer otthon és ugyanazok az értékek

Úgy bővülünk, hogy közben figyelünk rád

Az indulás pillanatától érdeklődve figyeltük, mire van szükségük a környékbelieknek és ez alapján bővítettük a termékportfóliónkat. Az évek telnek, de ebből a hozzáállásunkból nem engedünk – ezért gyarapítjuk folyamatosan a kapacitásainkat, a gépjárműparkunkat, illetve vezetünk be új rendszereket.

Egy család a családokért

Kisvállalkozásként indultunk több mint 20 éve és sokáig mindannyian ugyanabban az irodában dolgoztunk. Bár azt az irodát már kinőttük, de ugyanaz a gondolat hajt minket minden nap: olyan otthonokat akarunk teremteni, amelyek küszöbét a család minden tagja jó érzéssel lép át.

Szilárd pénzügyi lábakon állunk

Szigorú pénzügyi fedezettel tarjuk a kezünket a szakma vérkeringésén. Ennek köszönhetően a fennállásunk alatt minden beszállítói számlánkat időben rendeztük – és a stabilitásunkat a Bisnode a legmagasabb fokozatú tanúsítványával is elismerte.

A közösség tagjai vagyunk

A cégünk nem egy arctalan jogi személy, hanem egy nagyra nőtt család, aminek tagjai kiveszik részüket a helyi kezdeményezésekből, támogatják a környéken élőket (időseket, gyermekeket, családokat) – és persze mindenkit emberszámba vesznek.

2023-ban újabb hatalmas mérföldkőhöz értünk

Cégünk 2023. július 22-én, ünnepélyes keretek között nyitotta meg új építőanyag- és barkácsáruházát. Az 5000 m2 alapterületű komplexum magába foglalja a 2500 m2 irodaterületet, valamint a 2500 m2 eladóteret és bemutatótermet.

Kutyabarát üzlet és munkahely vagyunk

Új építőanyag- és barkácsáruházunk kutyabarát üzlet és munkahely is. Mi mindig szívesen látjuk a négylábú kedvenceket mind az üzlettérben, mind az irodai térben. Büszkék vagyunk arra, hogy kutyabarát közösség vagyunk.