LÁTOGASS EL A FÜRDŐSZOBÁK MESEORSZÁGÁBA

Stílus és szakértelem egy helyen

Körülnézek

Mindent a szemnek és a kéznek:
burkolat és szaniter 1200 M²-en nagy választékban

Valószínűleg egyetértesz velünk abban, hogy a fürdőszoba a lakásnak az a része, amit a lehető legritkábban szeretnénk szétbontani. Szerencsére erre minden esély megvan, ha tartós és esztétikus burkolatot és szanitereket választunk (és megbízható szakemberekkel dolgozunk). A szakértő tanácsadás mellett a bemutatótermünk életre hívásával segítünk neked döntéseket hozni – amit imádni fogsz, ha az a típus vagy, aki vásárlás előtt szereti testközelből megnézni a termékeket.

„Biztos jól fog kinézni ez a csempe feltéve?”

Ha neked is eszedbe jutott már, hogy jó lenne felrakás és beszerelés előtt megnézni, hogy tényleg passzolni fog-e a fürdőbe a neked tetsző szaniter, burkolat vagy csak kikérnéd egy szakavatott szem véleményét, akkor a 3D látványtervezést neked találtuk ki.

Hopp, itt egy e-book!

Álmaid fürdőszobája csak Rád vár! Kis terek, hatalmas lehetőségek!

Azt hiszed, kicsiből nem lehet nagyot villantani? Ebben az inspirációs e-bookban összeszedtük az apró fürdőszobák felújításának legragyogóbb trükkjeit és alapanyagait!

Kérem az e-book-ot!

Nahát, még egy ebook!

Mindig elérhető slágertermékek! Legnépszerűbb burkolataink 2022-ben.

Készletről elérhető slágertermékeink minden fürdőszobát elegáns bálteremmé varázsolnak. Vagy dzsungellé. Vagy rusztikus vidéki fürdővé. Vagy… igazából csak rajtad múlik!

Kérem az e-book-ot!

3d bemutatóterem - lépj be most!

Kattints a képre és máris indul a virtuális séta abban a tempóban, ahogy számodra a legkényelmesebb.

Itt várunk téged hétfőtől szombatig

132 Göd, Pesti út 131.

Nyitvatartás:

Hétfő - péntek:

8.00 - 16.00

Szombat:

8.00 - 12.00

Vasárnap:

zárva

Telefon

+36-27/530-630

+36-27/530-631

+36-70/932-5825

Kikapcsolódássá tesszük a fürdőszobád berendezését

Több ezer családnak segítettünk már beköltözni álmai otthonába, tehát bőven van tapasztalatunk abban, hogyan lehet szerethetővé tenni egy átlagos fürdőszobát. A rutinnak hála a kis terekben lehetőségeket, az átlagosnál nagyobb alapterületben pedig otthonos miliőt látunk.

Itt várunk téged
hétfőtől szombatig

Fürdőszobaszalon Göd, Ady Endre út 121.

Telefon

+36-27/530-630

+36-27/530-631

+36-70/932-5825

Nyitvatartás változás

Hétfő - péntek:

7.00 - 16.30

Szombat:

7.00 - 12.00

Vasárnap:

zárva

Keresd kollégáinkat

A bemutatótermünk sztárkategóriái

Csempék, járólapok

A jól megválasztott hidegburkolat komfortos hellyéteszi a fürdőszobát és évtizedekig gondoskodik a kellemes alaphangulatáról. Éppenezért nem mindegy, hogyan választasz: gyere és kalandozz a megbízható gyártóktermékei között, hasonlítsd össze a színeket, mintákat és formákat.

Ezek a kérdések gyakran felmerülnek

Tudjuk, hogy a termékkínálat böngészése során kismillió kérdés juthat eszedbe. Ebben a blokkban összeszedtük a leggyakrabban felmerülőket, hogy minél gyorsabban választ kapj, de ha így is marad benned megválaszolatlan kérdés, akkor bátran írd meg nekünk az űrlapon keresztül.

Kérdés

Duis dapibus dolor ut velit laoreet lacinia.

Kérdés

Nunc rhoncus ex sed porta ornare.

Kérdés

Duis dapibus dolor ut velit laoreet lacinia.

Ők várnak a bemutatótermünkben

Látogass meg minket és találkozz a komplett szakértői gárdánkkal, akik a fürdőszobatrendekkel, termékekkel kapcsolatos naprakész tudásukkal, jó ízlésükkel és gyakorlati látásmódjukkal segítenek neked a választásban.

BEMUTATÓTEREM Göd, Ady Endre út 121.

Pagonyi

Gergely

burkolat-szaniter üzletágvezető

Szabó-Labant

Boglárka

burkolat-szaniter értékesítő

Illésy-Csernák

Noémi

burkolat-szaniter értékesítő

Fekete

Felícia

beszerző, kereskedelmi asszisztens, burkolat-szaniter üzletág

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.