Levesszük a válladról az utánajárás terhét

Méghozzá azzal, hogy hatalmas termékkínálattal (a vakolattól a nyílászárókon, szanitereken át a lamináltpadlóig), szakértő tanácsadással, Észak-Pest megye legnagyobb raktárkészletével várunk és mindezt kiegészítjük a kivitelezést segítő, szerteágazó szolgáltatáskörrel.

Több ezer család álomotthonát keltettük életre az utóbbi 20 évben

Gondoskodunk róla, hogy eligazodj a több mint 200 000 termékünk között

Sziklaszilárd alapokra építünk (a stabilitásunkat a Bisnode is elismerte)

Átvállaljuk a kiszállítást és a raklapokat is visszahozzuk

Segítő kezet nyújtunk az építkezéshez, felújításhoz

Nálunk minden az elképzeléseid
kivitelezését támogatja

Kifogástalan ár-érték arányú termékek

Több mint 150 beszállítóval dolgozunk, akiket szigorú szempontok szerint választunk ki. Így a polcainkon és a raktárunkban csak bevizsgált, strapabíró termékeket találsz (kizárólag piacvezető gyártóktól).

Észak-Pest megye legnagyobb raktárkészlete

Három telephelyen várunk hatalmas kínálattal és folyamatosan feltöltött raktárkészlettel, hogy a munkálatokkal ne csússz – csak azért, mert alapanyagra kell várni.

Vállaljuk a raktározást

Ha előretervezel vagy betáraznál az akciós ajánlatokból, de nem tudod megoldani a tárolást, akkor a 30 napig díjmentes raktározási lehetőségünket neked találtuk ki.

Visszavásároljuk, amire nincs szükséged

60 napon belül bátran visszahozhatod azokat az építőanyagokat, amelyeket nem használtál fel (de szakszerűen tároltál), a minimális kezelési költséggel csökkentett értéküket pedig levásárolhatod.

Kérdezz a szakértőinktől

A kollégáink jól ismerik a termékeinket, ezért hasznos tanácsokat tudnak adni az építőanyagokkal kapcsolatban – és türelmesen válaszolnak a kérdéseidre.

Kérj személyes kapcsolattartót

Különösen akkor, ha komplex projektbe vágsz bele, mert óriási könnyebbséget jelent, ha minden beszerzéssel, ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseddel, kéréseddel egy megbízható szakértőhöz fordulhatsz.

Azonnal cserélünk, ha kell

Szeretnénk, ha minél hamarabb be tudnátok fejezni az építkezést vagy felújítást, ezért ha a nálunk vásárolt építőanyag sérült, akkor különösebb kötözködés nélkül kicseréljük.

Visszahozzuk a raklapokat

A szállításhoz használt betétdíjas raklapokat a legközelebbi áruszállításnál díjmentesen elhozzuk (és az értékét 6 hónapon belül visszatérítjük vagy jóváírjuk a következő megrendelésedből).

Folyószámlát is nyithatsz

Imádni fogod ezt a lehetőséget, ha az építkezés pénzügyeit tervezhetőbbé, komfortosabbá tennéd, mert árgaranciát vállalunk a befizetett előleg erejéig (vagyis a felmerülő áremelkedések téged nem érintenek).

Még szerethetőbbé tesszük a
termékeinket

Fürdőszobák 300 nm-en

A bőség zavarában nehéz lehet választani, de a feladatot egyszerűbbé tesszük azzal, hogy testközelből megnézheted nagy választékban burkolatunkat és több száz szaniterünket.

Óvjuk a faanyagot

Veled együtt azt szeretnénk, ha a gondosan kiválasztott faanyagok a lehető legtovább megőriznék az eredeti szépségüket és ellenállnának az időjárásnak vagy a gombafertőzéseknek.

Ránk bízhatod a faanyag megmunkálást

Oszd meg velük az elképzeléseidet, mi pedig életre keltjük azokat: méretre vágunk, faragunk és esztergálunk – természetesen mindezt érett, jó minőségű alapanyagokból.

Méretre vágjuk a polikarbonát -lemezt

Ahány ház, annyi polikarbonát-lemez méret és felhasználási terület. Mondd el nekünk, hova és milyen méretben van rá szükséged, mi pedig pontosan méretre vágjuk.

Színre keverjük a vakolatot

Álmodd meg (akár az ügyfeleiddel), milyen színű vakolat kerüljön a falra, mi pedig kikeverjük – hogy emiatt se fájjon a fejed.

Sétálj egyet a térkőbemutató-kertünkben

Már megtervezted a házhoz vezető kis utakat, átjárókat és a kocsibeállót? Akkor elérkezett a térkőválasztás és a gyártók összehasonlításának ideje.