Már jó minőségű homlokzati állvány után sem kell rohangálnod

Tényleg csak azt kell átgondolnod, milyen eszközökre van szükséged az építkezéshez, felújításhoz, aztán elég megmutatnod a tervrajzodat, hogy díjmentesen és pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet (legyen szó állványról, mobilkerítésről, födém-, vagy falzsaluról). Sőt, mindent kiviszünk, majd visszahozunk, amikor végeztetek a munkálatokkal, ha neked így kényelmesebb.

Ti kértétek, mi bővítettük a palettát

Megérzések helyett őszinte beszélgetésekre ültünk le a kivitelező ügyfeleinkkel és megkérdeztük, hogy van-e még valami, amit nem találnak meg nálunk és az utánajárással plusz nyűg szakad a nyakukba. A leggyakrabban a homlokzati állvány bérlése merült fel, úgyhogy felmértük a piacot és nagy tételben beszereztük a Layher Blitz állványrendszereket.

3 ok miatt esett erre a választásunk

Biztonságosan tudjátok használni.

Hivatalos oldalról azért, mert megfelel minden kötelező előírásnak és a Német Építésügyi Hatósági engedélyével is rendelkezik, gyakorlati oldalról pedig azért, mert a falhoz rögzíthetitek, csúszásmentes, stabil acél járólapon tudtok lépkedni munka közben és biztonsági perem is vigyáz a testi épségetekre.

Szinte gyerekjáték összeszerelni.

A hat alapelem nemcsak könnyű keretekből, hanem ergonomikus kialakítással is készült, tehát gyorsan és gördülékenyen fogtok haladni a felépítésével.

Az időddel és a büdzséddel is kegyesen bánik.

Ha egy ideje építkezésben utazol, akkor tudod, hogy a jó minőségű eszközök gyorsítják a munkálatokat (ez a homlokzati állványrendszer például a könnyed összeszerelhetőségével), így szinte észrevétlenül faragnak le a munkaidőből és az ehhez társuló költségekből.

Bizonytalan vagy és inkább telefonon kérdeznél?

Hívd fel bátran Bencét, szívesen segít:

Csányi

Bence

bérlet üzletág koordinátor

ÍRJ NEKÜNK ÉS KERESNI FOGUNK

Adatok


Felhasználási helyszín


Fájl feltöltés .jpg, .pdf (statikai terv, építészeti terv, metszetek)

[Maximális fájlméret: 10MB]

[Maximális fájlméret: 10MB]

[Maximális fájlméret: 10MB]

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.

Lehet, hogy másban is tudunk segíteni