Gondoskodunk róla, hogy minden termék épségben megérkezzen hozzád

„BEFÉR A KOCSIBA? NEM FOG MEGSÉRÜLNI A SZÁLLÍTÁS ALATT?” IDEJE, HOGY ELFELEJTSD A LOGISZTIKA MIATTI AGGÓDÁST

Hamar észrevettük, hogy a vásárlóinknak nemcsak tekintélyes termékkínálatra és szakértői látásmódra van szükségük, hanem arra is, hogy minden rendben legyen a házhoz szállítással. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szívesen átvállaljuk a logisztikát – amihez folyamatosan gyarapodó gépjárműparkot tartunk fenn.

a Megrendelt építőanyagot sofőrünknél kényelmesen, biztonságosan és érintés mentesen, bankkártyával is kifizetheted.

Lehet, hogy ezek a kérdések benned is felmerültek

Érthető, ha egy szolgáltatással kapcsolatban kérdéseid vannak. Ezeket nyugodtan megírhatod nekünk, de összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is, hogy minél gyorsabban választ kapj.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Házhozszállítási díjainkról érdeklődj értékesítő kollégáinknál központi telefonszámainkon: +36-27/530-630, +36-27/533-620   A díj összege a településtől és a megrendelt áru mennyiségétől is függ. 50 km-es körzetünkben, meghatározott értékhatár felett ingyenesen szállítjuk ki az építőanyagot.

Az ország melyik részére vállaltok kiszállítást?

Az ország teljes területére vállaljuk az építőanyagok kiszállítását.

A vásárlás után mikor érkeznek meg a termékek?

Készleten tartott építőanyagokat 2-3 munkanapon belül szállítjuk az általad kért címre. Olyan termékek esetében, amelyeket kifejezetten Neked rendelünk be a gyártótól, néhány hét múlva érkezik raktárunkba. Ezt követően tudunk intézkedni és szállítási időt egyeztetni. Bizonyos termékkörök esetében nem a Piramis teherautóján érkezik az áru, hanem közvetlenül a gyártótól, amely szintén több hetet is igénybe vehet. Megrendelésedkor minden esetben felhívjuk a figyelmed arra, ha az adott terméknél hosszabb várakozási idővel kell számolnod.

Kérdezz bátran
Ha a fentieken felül van kérdésed a logisztikával kapcsolatban, akkor írd meg nekünk: töltsd ki a következő űrlapot, mi pedig igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.