BEMUTATKOZÁS

Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?

Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntened?

A válasz egyetlen szó: bizalom. Bízz egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik! Bízz több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segít döntésedben! Bízz átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban! És nem utolsó sorban bízz egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt kilenc évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan valamelyik telephelyünkön köszönthetünk, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz. Addig is érdemes átlapoznod legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata