EGYÜTT ÉPÍTJÜK A
PIRAMIST

2023-as dolgozói elégedettség-mérésünk alapján kollégáink 94%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak ezt a munkahelyet.

Küldetésünk

A gondtalan otthonteremtésért dolgozunk. Családias alapokon nyugvó, professzionális építőanyag kereskedőként széles termékkínálatot és elvárásokat felülmúló szolgáltatásokat nyújtunk. Megbízható, szakértő partnerként támogatjuk időtálló, fenntartható, korszerű épületek létrejöttét.

Legyél családtag és tedd a helyére velünk a Piramis következő építőköveit

Veletek nőttük ki magunkat Észak-Pest megye legnagyobb építőanyag-kereskedésévé. Veletek valósítottuk meg több ezer család álomotthonát. Veletek érdemeltük ki a szakma elismerését és a vásárlók kiváló értékeléseit. És veletek fogjuk megírni a Piramis történetének új fejezeteit (immár az ÚjHáz Centrum tagjaként). Csatlakozz hozzánk és legyen a tiéd néhány bekezdés.

Miért szeretnek kollégáink nálunk dolgozni?

„A csapatot, amelyben dolgozhatok, a kollégáimat, a munkámat, amit nap mint nap végzek és a SIKERT, amit ezáltal elérek!”

„Biztonságot adó munkahely.”

„Elismerik a munkámat, és nagyon jó érzés látni a megvalósulás sikereit, amit közösen értünk el (csapat).”

„Családias hangulat, kellemes környezet.”

„A vállalati kultúra, vezetőség hozzáállása, munkahelyi légkör, rendelkezésre álló eszközök.”

„Stabil munkahely.”

„Vidám, családbarát, érvényesül a munka-és magánélet egyensúlya.”

„A folyamatos törekvést arra, hogy jobbak legyünk.”

„Rugalmasság, emberközeliség, jó csapat.”

Legyél te a családunk következő tagja

Emlékszünk még azokra az évekre, amikor mindannyian egy kis irodában dolgoztunk a Dunakanyar egyik legszebb részén. Azok az idők gyorsan elmúltak, mert a lelkesedésünk és a munkamorálunk hamar a környék meghatározó építőanyag-kereskedőjévé tett minket.

Így csatlakozhatsz hozzánk

Köztünk a helyed, ha oviban is építőkocka volt a jeled

Persze nem ez fogja eldönteni, hogy beveszünk-e a csapatba. Mert ennél fontosabb, hogy akarj tanulni, szívesen vegyél részt a közös programjainkon, figyelj az ügyfeleinkre és persze legyél kreatív, ha problémamegoldásról van szó – természetesen segítünk, ha elakadsz.

Itt tudsz jelentkezni hozzánk

Lehet, hogy az egyik pozícióra
téged keresünk?

Nézz szét az aktuális állásajánlataink között és ha az egyiknél azt érzed neked szól, akkor olvasd el a részleteket és küldd el nekünk az önéletrajzodat. Reméljük, hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást.

Tapasztalt vagy építőanyagok értékesítésében? Szereted a professzionális megoldásokat és hátteret? Légy részese közös sikereinknek és csatlakozz a Piramis csapatához!

„A 2022-es anonim Munkavállalói elégedettségfelmérés szerint a munkatársaink:

98 %-a gondolja úgy, hogy a közvetlen vezetője kellő teret enged az önálló munkavégzéshez.

98%-a szerint a Piramis családbarát munkahely.

100%-a tisztában van azzal, hogy a közös, vállalati célokhoz hogyan kapcsolódnak mindennapi feladatai.

96%-a szavazott pozitívan, arra, hogy a Piramis lehetőséget ad számára a szakmai fejlődésre és ehhez megfelelő színvonalú képzéseket biztosít.

98 %-a szerint jelentős időt és erőforrást fordítunk a jövőbeni sikerességünkhöz fontos termékek/szolgáltatások megújítására, fejlesztésére.

HOGYAN LEHETSZ NÁLUNK SIKERES PÁLYÁZÓ?

Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása.

Ahhoz, hogy kiválasztási esélyeid még kedvezőbbek legyenek, küldd el hozzánk önéletrajzod és motivációs leveled az allas@piramisepitohaz.hu e-mail címre

Célszerű, ha önéletrajzod tartalmazza:
személyi adataidat
iskolai végzettséged
szakmai tapasztalataid

Motivációs leveledben pedig írd le,
milyen pozícióra szeretnél jelentkezni
miért épp nálunk szeretnél dolgozni
miért tartod magad alkalmasnak az állás betöltésére

Önéletrajz és motivációs levél mintát itt tudsz letölteni
word vagy pdf  formátumban.

Várja pályázatod a Piramis Építőház Kft. csapata!
Amennyiben kérdéseidre itt nem találod meg a választ, arra örömmel válaszolok.

Kósa-Fehér

Hajnalka

hr-vezető

Gyakran felmerülő kérdések

Tudjuk, hogy egy céghez csatlakozni nagy elköteleződést jelent és a jelentkezés előtt valószínűleg egy halom kérdés jut eszedbe. Szeretnénk, ha minél gyorsabban választ kapnál, ezért összegyűjtöttük a gyakran ismételt témákat – ha itt sem kapsz választ, akkor írj nekünk a [e-mail cím, ahova írhatnak nektek HR ügyben] e-mail címre.

Mi történik az önéletrajzod beérkezése után?
Önéletrajzod megérkezését követően végzettségedet és szakmai tapasztalataidat összevetjük a pozíció betöltéséhez szükséges elvárásokkal. Amennyiben úgy találjuk, hogy pályázati anyagod megfelel a keresési feltételeknek, a pályázatok szűrését követően - legkésőbb 30 napon belül - felvesszük Veled a kapcsolatot!

Amennyiben 30 napon belül nem lépünk Veled kapcsolatba, sajnos nem áll módunkban végzettségeddel és szakmai tapasztalataiddal összhangban álló beosztást felajánlani, melyről külön értesítést nem küldünk. Ezzel kapcsolatos megértésed előre is köszönjük!
Mikor kerül sor a személyes interjúra?
A beérkező önéletrajzok szűrését követően kezdődnek el a telefonos interjúk, majd a személyes találkozók. Ezekre azonban csak a pályázatnak leginkább megfelelő jelöltekkel van lehetőségünk. Személyes interjúink általában 1 vagy 2 találkozót igényelnek a pozícióra legalkalmasabbnak talált 3-6 jelölttől.

Az interjún rendszerint a hr-vezetővel és a területi vezetővel találkozhatsz, akik munkatapasztalataidról és céljaidról kérdeznek majd. Néhány munkakör esetében a kiválasztás AC-vel (Assessment Center, Értékelő központ) zárul, ahol a betöltendő munkakörre jellemző, gyakorlatias feladatokkal találkozhatsz. A folyamat végeztével a személyes találkozón, illetve AC-n részt vett jelölteket telefonon értesítjük a kiválasztás eredményéről.
Hozzájárulsz önéletrajzod megőrzéséhez?
A jövőben felmerülő új álláslehetőség reményében pályázati anyagodat adatbázisunkban további 6 hónapig megőrizzük. Kérjük, feltétlenül jelezd számunkra egy rövid válaszlevélben, amennyiben ehhez nem járulsz hozzá.

Ilyen visszajelzés hiányában a kapott dokumentumokat az adatvédelmi törvényben írtak szerint tároljuk, kezeljük.

Ilyen érzés nálunk dolgozni

„Ez a cég a szívügyem, ezzel kelek ezzel fekszem, és folyamatosan azon dolgozom, hogy miként tudnánk még jobbá tenni. Nálunk az ügyfélélmény kimagasló, és a munkatársaink is szeretnek itt dolgozni. Sok kollégánk 10-20 éve van velünk, és talán sokat elmond, hogy legtöbbünknek a családtagja is velünk dolgozik. Nyitottak vagyunk az újdonságokra, szeretjük a változásokat és a fejlődést, de ugyanakkor még tudjuk, hogy mit jelent a kérem és a köszönöm. Befogadóak vagyunk az új munkatársakkal, fogjuk a kezed, hogy gyorsan beilleszkedj közénk! A döntés Nálad van, hogy akarsz-e egy győztes csapathoz tartozni!”

Juhász Attila
ügyvezető

„A családias légkör az első pillanatban érződött, amikor elkezdtem a Piramisnál dolgozni. Számomra nagyon fontos a jó hangulat, mivel így tudjuk az ügyfeleket minőségi kiszolgálásban részesíteni. A szakmai fejlődés folyamatosan támogatva van a vezetőm és a kollégáim részéről. A munkám nagyon változatos, mivel nincs két egyforma fürdőszoba, így a kreativitásomat is napról napra kamatoztathatom. Bátran ajánlom a Piramist minden olyan munkavállalónak, aki egy jó csapat része szeretne lenni és jókedvűen szeretné eltölteni a munkanapjait.”

Szikriszt Ágnes
burkolat-szaniter értékesítő
/ Pesti út

„Amikor a Piramisnál munkába álltam, akkor szembesültem azzal, hogy milyen egy rohamosan fejlődő cégnél dolgozni, amire hosszú távon tudok alapozni. Egy cég, ahol a cég vezetője nem csak a saját érdekeit nézi, hanem fontos számára, hogy a vele dolgozó emberek is pozitívan tudjanak a munkájukhoz állni. Fontos számomra a kiszámítható munkaidő, hogy az eszköz, amivel dolgozom rendszeresen karban legyen tartva, valamint a kollégák rugalmas csapathoz méltó munkájuk és ezekre itt mind rátaláltam.”

Lőrincz Ádám
tehergépkocsi vezető / Oázis telephely

„Azért szeretek a Piramisnál dolgozni, mert családias munkakörnyezetben, barátságos légkörben telnek a hétköznapok. Minden nap új kihívásokkal nézek szembe, ezáltal napról napra legyőzhetem önmagam. Egy fiatalos, dinamikus csapat része lehetek, ahol rosszabb napokon is van egy segítőkész kolléga, aki támogat.
Elismernek és számít a véleményem, része vagyok a cég folyamatos fejlődésének.”

Hadi Anita
projekt-irodavezető / Pesti út

„Azért szeretek itt dolgozni, mert a szakirányú végzettségemnek megfelelő munkát végezhetek. Szeretem a tanult szakmámat, szeretek az emberekkel, a vásárlókkal foglalkozni. A munkahelyemen folyamatos technológiai, szakmai tovább képzések szinten tartják, fejlesztik szakmai tudásomat. Az eltelt 10 évben sikerült megfelelő partner kapcsolatot kialakítani. Bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, bízom a cégünk és saját sikeremben egyaránt.”

Farkas Péter (Petya)
értékesítő / Pesti út

„Én igazán jól érzem itt magam, mert kiszámítható a munkaidőm és nem monoton a munkavégzés. Könnnyű volt a beilleszkedésem, mert segítőkészek a kollégák. Ha problémám akadna a magánéletben, igazán megértő és segítőkész a vezetőség.
Nagyon jó, hogy ilyen rugalmas a cég! Nekem a sofőr munka mindig is célom volt. Itt raktárosi munkakörbe vettek fel, de nagyon örülök, hogy már a próbaidőm végére lehetőségem adódik arra, hogy tehergépkocsi-vezetői feladatkörbe kerüljek át.”

Horváth Arnold
tehergépkocsi vezető /Oázis telephely

„Munkám során minden nap új kihívások várnak, így változatosan telnek a napjaim. Napi szinten tudom kamatoztatni a kreativitásomat, ügyfél-központú szemléletemet, hiszen minden ügyfél más, így minden tervezés is más. Az ügyfelek többsége a felújítás, építkezés során igényli, hogy „fogjuk a kezét”, ami egy fiatal, dinamikus csapattal könnyen megoldható.”

Babinszki-Pászti Andrea
tervező / Pesti út

„Számomra, ami nagyon motiváló a cégnél, hogy egy nagyon családias hangulatú csapatban dolgozhatok. Ez szerintem azért fontos, mert ha családról van szó, akkor egyben csapatról is beszélünk. A család mindig támogatja és motiválja a tagjait abban, hogy sikeresek legyenek az életben. A Piramis Építőház Kft. "családtagjai" pont ilyenek. Motiválják, támogatják egymást. Nyilván vannak konfliktusok, de ez a legjobb családban is előfordul. Mindezek ellenére is tudjuk, hogy számíthatunk egymásra és örülünk a másik sikerének. Ezek az én személyes és pozitív tapasztalataim. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek.”

Csányi Bence
zsalubérlet üzletágkoordinátor / Pesti út

„Milyen nálunk dolgozni?
Családias a hangulat, kiszámítható a munkabeosztás, kiszámítható az életpálya, van átjárhatóság a területek között, aki elhivatott a cég irányába és szert tesz a szükséges tudásra, azt valóban megbecsülik.
Szerintem az mindent elmond, hogy a fiam saját döntése volt, hogy ő is itt szeretne dolgozni.”

Csányi István
áruellenőr / Oázis telephely

„Mert Minarik Edétől tudjuk: "Kell egy csapat!"
Egy csapat, melynek gerincét évek óta a pályán lévő válogatott játékosok adják. Egy csapat, mely az utánpótlást is tárt karokkal fogadja. Egy csapat, melyben a tudás, a tehetség és az alázatos munka megtérül. Egy csapat, melyben a folyamatos tanulás és kitartás a kispadról idővel a kezdőbe juttathat. Egy csapat, mely az elmúlt 3 évben folyamatosan az első helyen végez.* Egy csapat, melyről nem kell elmondani, miért... Mert már mindenki tudja: Ez egy bajnokcsapat!
*A „Legjobban teljesítő telephely” címét az újHÁZ Centrum országos hálózatában, a próbavásárlások éves összesített versenyében 2015, 2016 és 2017-ben is Piramis Nagymaros nyerte.”

Halász Sándor
telephelyvezető / nagymarosi telephely