Egy szavadba kerül és elvégezzük a gépi földmunkát

BÉRELJ GÉPI FÖLDMUNKÁT
JCB 3CX TÍPUSÚ KOTRÓ- ÉS RAKODÓGÉPPEL

Vannak olyan munkák, amelyeket ezerszer egyszerűbb és költséghatékonyabb kiszervezni, mint saját erőforrásból kivitelezni. Tipikusan ilyen a medence helyénekkiásása, a tereprendezés, a pincetömb kiemelése vagy a bontási munkálatok.

Mindez nemcsak megfelelő gépet, hanem egy profi kezelőt is kíván, aki azokat a feladatokat is különösebb fennakadás nélkül, gyorsan meg tudja oldani, amelyek egy kevésbé szakavatott szemnek kihívást jelentenének.

Tőlünk nemcsak egy teljesen felszerelt JCB 3CX kotró-, és rakodógépet bérelhetsz, hanem egy géppel összeszokott kollégát is küldünk – aki előzetesen ingyenesen kimegy és felméri a helyszínt, hogy megállapítsa, hogyan tud a gép beállni, megfordulni.

Két gyakran ismételt kérdés, ami téged is érdekelhet

Az ország melyik részére tudok bérelni?

Észak-Pest megyébe – a Dunakeszi-Göd-Vác vonalon.

Milyen ajánlattal kalkulálhatok?

Minden építkezési, felújítási, bontási helyzet más, így egyedi ajánlatokban gondolkodunk. Éppen ezért szeretnénk veled egyeztetni a részleteket (az irodánkban vagy telefonon), hogy biztosan az elképzeléseidhez igazodó ajánlatot kapj.

TOVÁBBI KÉRDÉSEID ESETÉN KERESD KOLLÉGÁNKAT:

Vanda

Zsolt

szállítási koordinátor

ÍRJ NEKÜNK ÉS KERESNI FOGUNK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.