Lezárult a 2022-2023 kapacitásbővítés a Piramis Építőháznál

Piramisepitohaz.hu /2023
.
04
.
24
.

Záró szakaszába lépett sikeres kapacitásbővítési pályázatunk. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság által meghirdetett, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetéséből társfinanszírozásban biztosított, GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázaton elnyert 110 279 499 forint teljes egészében további fejlődésünk, és kollégáink tehermentesítésére használtuk fel.

Cégünk az elmúlt években számos pozitív, a volument, valamint a humánerőforrást is érintő változáson esett át. Új termékek sokasága, új szolgáltatások, és a vásárlói élmény folyamatos fejlesztése: ezek mind a részei a teljes Piramis érintő folyamatos fejlődésnek, miközben a dolgozói létszámunk 2 év alatt mintegy 40%-kal emelkedett. Cégvezetésünk a folyamatos innováció elkötelezett híve, és fontosnak tartja, hogy az egyes területeken dolgozó kollégák megfelelő munkakörnyezetben dolgozzanak, hiszen így tudják hatékonyan, és eredményesen végezni a munkájukat.

A projekt részletei és a beszerzett anyagi és nem anyagi eszközök

HMF 1130-K2 RCS rakodódaru

A piaci helyzet és a kereslet növekedése miatt indokolttá vált a géppark bővítése, melyhez elengedhetetlen volt egy ilyen kisméretű billencses eszköz kapcsolása a szállítás javítása céljából.

HMF 1810-K3 TS daru

Indokolt az igények miatt a géppark bővítése, ez az eszköz egy elavult régi felépítményt darut cserélt le, modernebb, gyorsabb, hatékonyabb az elődjéhez képest.

HMF 2310-K4 RCS daru

A daru a modern viszonyoknak megfelelően, hosszabb és gazdaságosabb paraméterekkel rendelkezik köszönhetően a hosszabb gémkinyúlásnak, a vevők igényeit magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

FM-X 17 SE elektromos targonca

A jelentősen megnövekedett forgalom anyagmozgatási igényének kiszolgálását segíti az eszköz a kisebb méretű termékek esetén.

STILL RX 60-25 elektromos targonca (8db)

A jelentősen megnövekedett forgalom anyagmozgatási igényének kiszolgálását segítik az eszközök a nagyobb méretű termékek esetén.

JCB 407 homlokrakodó

A targoncák mellett a nagyobb tömbös tételek emelésére, mozgatására egy homlokrakodó a legalkalmasabb eszköz, így emiatt volt szükséges a beszerzése.

Napelem 49,9 kWp

A raktárban felhasznált áram egy részét megújuló energiából kívánjuk majd biztosítani, így a környezettudatosságot még inkább előtérbe helyeztük ezzel a technológiai beruházással!

Vezetőfejlesztő program képzés 10 főnek, 50 óra/fő

A cégünk leendő és meglévő közép- és felsővezetőinek fejlesztése a vállalkozás dinamikus növekedése miatt indokolttá vált. A projekt révén megvalósuló további növekedés szükségessé teszi a képzést, így egy komplex fejlesztés keretén belül a fejlesztendő terület működése hatékonyabbá válik.

Szervezetfejlesztési tanácsadás

Cégünk létszáma közel 40 %-kal bővült 2 év alatt. A projektünk eredményes megvalósításához szükségesnek véltük egy hatékony szervezetfejlesztési tanácsadási csomag megvalósítását, amely a megvalósítását követően az erős versenytársi környezetben is jól működő vállalkozásként tudunk dolgozni.

Létrejövő eredmények

A beruházások segítségével 2 %-kal tudtuk csökkenteni az önköltséget és 1-2 %-kal tudtuk növelni az árbevételt, melynek következtében jelentős szolgáltatási minőség javulás érhető el. A kiszolgálási idők folyamatosan rövidülnek, a hozzáadott érték és a versenyképesség nő, a munkahelyeket meg tudjuk tartani.

A projekt befejezési dátuma: 2023.04.28.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03920

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.