építkezés vagy lakásfelújítás küszöbén álltok? vagy megvan a telek és ideje belakni?

Szólj nekünk és intézzük az építőanyag-beszerzést az utánajárástól a kiszállításig

Talán az építőanyag-kínálat feltérképezése közben eszedbe jutottak már olyan kérdések, melyik a legmegbízhatóbb építőanyag forrás ami, előreviszi az építkezésedet.

Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, mert minél nagyobb munkálatba vágod a fejszéd, annál több rohangálás és kutatás szakad a nyakadba.

Mi az ezzel töltött órákat adjuk vissza neked (és a családodnak) azzal, hogy ellátogatunk hozzád, feltesszük a jó kérdéseket, összeállítunk egy rejtett költségektől mentes ajánlatot, végül mindent kiviszünk, ha kéred.

Több ezer család köszönte már meg, hogy segítettünk beköltözni az álomotthonába. Most téged tehermentesítünk.

Ezentúl akkor is a jobb kezed leszünk az építkezés, felújítás során, ha nem tudsz eljönni hozzánk személyesen.

Mindezt úgy, hogy:

Elég, ha elmondod a kollégánknak, mire van szükséged,

összeválogatjuk a legjobb ár-érték arányú termékeket ,

jóváhagyásod után intézzük a fuvarozást, végül visszahozzuk a raklapokat,

kicseréljük a termékeket, ha mégsem váltják be a reményeidet,

és persze vállaljuk a pénzvisszafizetési garanciát,

ráadásul kapsz egy személyes kapcsolattartót, akit bátran kereshetsz a kérdéseiddel.

Észak-Pest megye legnagyobb raktárkészletével a telephelyünkön bátran kijelentjük, hogy az alapoktól a tetőig mi vagyunk az építőanyagok biztos forrása.

Bár ez jól hangzik, nem biztos, hogy azért fogsz megkedvelni minket, mert több mint 200 000 termék vár a raktárunkban. Talán nem is azért, mert gépi földmunkát, födémzsalut, homlokzati állványt, mobilkerítést is bérelhetsz tőlünk.

Lehet, hogy neked ennél fontosabb, hogy közvetlenek vagyunk és bármilyen építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdésedre kedvesen, gyorsan válaszolunk, hogy a lehető leggyorsabban végezz az alapanyagok beszerzésével.

Te elmondod, milyen otthonra vágysz, mi pedig minden építőelemét kivisszük

Több mint 20 év alatt sikerült kialakítanunk azt a raktárkészletet, amellyel egy helyen tudsz beszerezni mindent, ami a házad a stabil vázát adja (pl. falazóanyagok, tetőfedőanyagok, nyílászárók) és azokat a részleteket, amelyek a lakásodból otthont teremtenek (pl. burkolatok, festékek és térkövek).

„Átveszem tőled az építőanyag-beszerzés minden nyűgjét.”

Szia, Horváth Gábor vagyok.
Az a munkám, hogy vigyázzak az idődre és az idegrendszeredre, amikor az építkezéshez, bővítéshez vagy felújításhoz szükséges alapanyagokat szerzed be. Tudom, hogy még tapasztalattal is mennyi macerával jár a művelet.

A kismillió gyártó kínálatának feltérképezése, a legjobb ár-érték arányú termékek előszűrése csak az órákig tartó bemelegítés az üzletek felkeresése, a szakemberek tanácsának kikérése, a sorok közötti barangolás, a sorban állás, a házhoz szállítás intézése és a cipekedés előtt.

Belegondolni is fárasztó.

Szeretném, ha nem facsarnád ki magad azért, mert szép otthonban akarsz élni.

Szeretném, ha az építkezés, felújítás mellett is lenne időd a családodra.

És szeretném, ha azt éreznéd, hogy nem kell százfelé szakadnod és ezernyi határidőt, adatot észben tartanod.

Éppen ezért meglátogatlak, felmérem a terepet, alaposan kikérdezlek arról, mire van szükséged (vagy szükségetek a családoddal). Figyelmesen végighallgatlak, majd két napon belül jelentkezem az ajánlattal, amivel csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd, elfogadod-e.

Bátran keress akkor is, ha egyelőre csak tervezed a munkálatokat.

Vegyük fel a kapcsolatot

Néhány kérdés, ami benned is felmerülhet

Mennyi időt vesz igénybe a felmérés?
Csak annyit, ameddig elmondod, mik az elképzeléseid és milyen típusú munkákhoz keresed a legmegfelelőbb építőanyagot. Ha úgy kényelmesebb, mint személyesen, le is írhatod vagy hívhatsz telefonon. Persze, ekkor biztosan lesznek még kérdésim és pontosítások miatt több egyeztetésre lesz szükség.
Mennyibe kerül az igényfelmérés szolgáltatás?
Ez egy olyan kényelmi szolgáltatás, ami manapság órákat takaríthat meg Neked, mégsem jár semmilyen költséggel a számodra.
Tudunk módosítani az ajánlaton, ha valamelyik része nem tetszik?
Mivel egy építkezés is soktényezős, és tudjuk, csak a változás biztos, szólj, mire van szükséged és  szívesen módosítjuk az ajánlatot.
Az ajánlatban vannak rejtett költségek?
Nincsenek. A felmérés után olyan ajánlatot kapsz, amelyben minden kiegészítő költség benne van (pl. az áru daruzása, amit sok helyen külön tételként számolnak fel).

Ha a fentieken kívül van kérdésed, akkor írj a horvath.gabor@piramisepitohaz.hu igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni.

Pár kattintás és Gábor hamarosan keresni fog

A rövid űrlap kitöltése után Gábor 2 napon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessétek a találkozó részleteit. Persze, ha neked kényelmesebb telefonálni, akkor nyugodtan hívd a +36 20 409 0596-as számon.

Azzal, hogy felveszed velünk a kapcsolatot semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, csak kikéred egy szakértő véleményét.

Horváth

Gábor

regionális értékesítő

ÍRJ NEKÜNK ÉS KERESNI FOGUNK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.

Vedd le az utánajárás terhét az ismerőseid válláról és oszd meg velük a kiegészítő szolgáltatásainkat: