Csaptelepek

A VÍZTAKARÉKOS ÉS ESZTÉTIKUS CSAPTELEPEK KORÁT ÉLJÜK

Grohe CSAPTELEPEK

A megjelenésre kényesen figyelő népes termékcsalád az újszerű, az autentikus és a letisztult stílus kedvelőinek szívébe egyaránt belopja magát, a szerethetőséget pedig tovább fokozza a gazdaságos, környezettel törődő működés.

Hansgrohe csaptelepek

A díjnyertes Phoenix Design csapata nemcsak változatos dizájnban, hanem különböző magasságokban is gondolkodik azért, hogy kényelmesen elférjünk a mosdó körül.

Kludi csaptelepek

A német minőség jegyében készült termékpaletta a letisztult, rendhagyó idomok és a merész, kombinált stílusjegyek híveire egyaránt gondol.

KÁDAK

A NAPZÁRÓ RUTINTÓL A HÉTKÖZNAPI LUXUSÉLMÉNYIG

M-Acryl KÁDAK

A fürdést élménnyé varázsoló M-Acryl kínálatában mindenki talál kedvére valót: aki a kádban olvasna, aki a párjával kapcsolódna ki egy fárasztó nap végén és az is, aki néha fürdene, néha pedig tusolna.

Keramag-Kolo kádak

Az akrilát a víz hőmérsékletének megtartásával gondoskodik róla, hogy minden fürdőzés alkalmával jó érzéssel nyúljunk el egy kádnyi vízben.

Riho kádak

A holland gyökerű vállalat azokért dolgozik nap mint nap, akik úgy gondolják, hogy „nem elég gazdagok ahhoz, hogy olcsó dolgokat vásároljanak”.

Kolpa kádak

A merészségéről ismert Kolpa minden terméke az ergonómia jegyében ölt testet – hol hétköznapi, hol meghökkentő formába öntve.

Zuhanykabinok

AZ ENERGIZÁLÓ TUSOLÁS ÉS A KÖNNYED TAKARÍTHATÓSÁG PÁROSA

Riho ZUHANYKABINOK

A meghökkentő felosztásokkal, nem mindennapi fogantyúkkal kiegészített gazdag termékpaletta azokat szólítja meg, akik bátran szakítanak a szokványos dizájnokkal és az elsők között követik az új trendeket.

HSK zuhanykabinok

A német családi vállalat kínálata főleg a minimalista, letisztult stílus rajongóinak kedvez, akik a formákban a precizitást és a visszafogott eleganciát keresik.

Hüppe zuhanykabinok

A zuhanykabingyártás egyik éllovasát a kritikus alapanyagválasztás, a szemet gyönyörködtető megjelenés és a komfortos hétköznapi használat jellemzi.

Radaway zuhanykabinok

A Radaway hisz benne, hogy náluk mindenki megtalálja álmai zuhanykabinját – legyen az klasszikus vagy egyedi megoldás egy kisebb vagy egy nagyobb alapterületű fürdőszobába.

Mosdók, wc-k

MINDEN FÜRDŐ ÉVTIZEDEKRE TERVEZETT, IGÉNYES KERÁMIÁT ÉRDEMEL

Villeroy & Boch MOSDÓK, WC-K

A kis francia faluból induló vállalkozás hosszú utat járt be a világszerte elismert, piacvezető pozíciójáig, amelyet a tradíció és az újítások ötvözésével tart fenn a kerámiapiacon.

Keramag-Kolo mosdók, wc-k

A környezet és társadalom szimbiózisára törekvő márka bebizonyítja, hogy a klasszikus, kerekített vonalvezetés és a modern, szögletes forma tökéletesen megfér egymás mellett.

LAUFEN mosdók, wc-k

A több mint 125 éve világszerte jelen lévő svájci céget a magas minőség, a takarékos működés és az esztétikus megjelenés mesterhármasával írhatjuk le.

ROCA mosdók, wc-k

A neves tervezőkkel együttműködő márka minden megmozdulása a hétköznapi felhasználók elképzeléseit és a közízlést tükrözi – környezetbarát technológiákkal karöltve.

Bútorok, folyókák

A KIEGÉSZÍTŐVÁLASZTÁSNAK IS MEGADJUK A MÓDJÁT

ROYO FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

A minimál stílusról és a letisztult dizájnról elhíresült spanyol fürdőszobabútorok észrevétlenül veszik fel a hétköznapok ritmusát és praktikus elrendezéssel teszik gördülékennyé a fürdőszobai készülődést.

ACO FOLYÓKÁK

Az „esztétikus vonalak” szemléletében készült termékek a jövő vízelvezető rendszerét költöztetik az otthonokba, méghozzá a funkcionalitással és megjelenéssel szemben támasztott elvárásokat felülmúlva.

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.