Födémrendszerek

Biztos födém az épület minden pontjára

Amikor azt mondjuk födém, akkor ugyanannak az épületnek több helyisége jelenik meg előttünk. Mert ez a rendszer nemcsak a helyiségeket fedi le, nemcsak a tereket határolja el és nemcsak a függőleges teherviselést látja el, hanem vízszintes irányban merevíti is az épületet.

Persze ahány ingatlan, annyi födémigény, amihez mi teljes mértékben igazodunk. Ezért találsz nálunk eltérő alapanyagú (fa, acél, vasbeton, kerámia) termékeket és többféle szerkezeti rendszert (gerendafödémeket, gerendás födémeket, panelos és lemezfödémeket).

Egyébként azt tudtad, hogy komplex födémben, azaz három rétegben gondolkodunk? A teherhordó szerkezetben, a hő-, és hangszigetelő rétegben és a padlószerkezetben, amit a zárófödémnél vízszigetelő réteg, párazáró, valamint páraszellőző réteg koronáz meg.

Kiemelt gyártóink

Ferrobeton

Födémrendszerek tekintetében a Ferrobeton Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata. Közel 60 éves piaci jelenlétük és tapasztalatuk biztosítja azt a megfelelő hátteret és garanciát, amivel a mi bizalmunkat is elnyerték. Kínálatukban nagy választékban találsz vasbeton gerendát, falpaneleket, áthidalókat. Számos innovációs díj tulajdonosa, amely mérnöki munkájukat, egyedi termékfejlesztéseiket dicséri.

Információt kérek

Leier

A Leier neve mint a betontermékek specialistája több építőanyag témakörben is felmerül, természetesen a mesterfödém gyártójaként itt is kihagyhatatlan. Félmonolit födémrendszere előre gyártott elemekből álló vasbeton mestergerendák és a gerendákra függesztett beton béléstestek együttese. Épületfelújítások során, pince felett, emeletek között vagy ha erkély kialakítására keresed a megoldást – a mesterfödémet ajánljuk.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.