Festékek

Színekkel (és érzésekkel) töltjük meg a hétköznapokat

Minden színben van egy érzés. Gondoljunk csak a szürke hétköznapok kifejezésre, amiről egy átlagos, semmilyen nap jut eszünkbe, aztán képzeljünk el egy napsárga nappalit, ahova belépve ellazulunk és halványan elmosolyodunk – mert az árnyalatot tudat alatt a bőrünket simogató, napsütésben gazdag nappalokkal kötjük össze.

A színek tehát hangulattal és érzésekkel töltik be a teret. Persze az összhatás csak akkor lesz harmonikus, ha a helyiség falának árnyalata tökéletesen passzol a bútorokéhoz és a lakásdekoráció legapróbb részleteihez – a külső falfelütet pedig az udvaron lévő műanyag-, fa-, fém- és betonelemekhez.

A különböző felületek különböző festékeket kívánnak, amihez a legnagyobb gyártók termékportfóliója nemcsak anyagösszetételben, hanem színpalettában is igazodik. Nálunk a lábazattól, homlokzattól a falfestékeken át a zománcokig és fafestékekig mindenre találsz alternatívát – neked csak választanod kell a felhozatalból.

Időtálló fedést adunk
Egy festékkel szemben ma alapelvárás, hogy tartósan és tökéletesen fedjen (beltér esetén pedig tisztán tudjuk tartani). A festékek említésekor örömmel segítünk választani az olyan több évtizedes piaci jelenléttel bíró gyártók termékei közül, mint a Trilak, a Polifabe, a Baumit vagy a Revco.

Kiemelt gyártóink

Baumit

A Baumit homlokzati festékei a prémium kategóriát képviselnek. Régi és új épületre is felviheted, ha fontos számodra az extrém víztaszítás egyben a páraáteresztő tulajdonság és a hosszú ideig tisztán tartható fal. A teljes színpaletta 888 színt és színkombinációt tartalmaz, itt igazán megtalálod az egyéniségedet tükröző színt, amely a házadon is jól mutat.

Információt kérek

Polifarbe

A Poli-Farbe neve egyet jelent a kiváló minőségű festékekkel Homlokzatfesték magas minőségű, szilikát alapú homlokzatfestéket is találsz. Univerzális felhasználása miatt ajánljuk, ellenáll az időjárás viszontagságainak, egyben lég- és páraáteresztő tulajdonsággal is bír, így a falad is fellélegezhet. 639-féle színből, színskála segítségével választhatsz. UV-álló, így a kiválasztott szín tartóssága miatt sem kell aggódnod, legfeljebb csak amiatt, hogy a kedvenced évek múlva se menjen ki a divatból.

Információt kérek

Revco

Homlokzati vakolatokból Pesti úti telephelyünkön akár azonnal színre is keverjük azt a színt, amelyet a színminták közül kiválasztasz, a fantáziádra bízzuk. Ezek a festékek kiváló páraáteresztő képességgel rendelkeznek, sok esetben öntisztuló hatással, magas kötőanyag tartalommal bírnak. A Revconál nem véletlenül vállalják a 27 év színgaranciát, UV-stabil pigmentekkel történik a színezés, így a színek valóban tartósak maradnak.

Információt kérek

Trilak

A Trilak egy tradicionális gyártó, melyet generációk ismernek, még a nagyi is biztosan választja, ha festésre kerül a sor. Jól teszi, hiszen a festékmester diszperziós és szilikon kötőanyagú tartalmú festékei mellett egyszerű dönteni. Univerzálisak: kenheted homlokzatra, lábazatra, vakolt és beton felületekre. Nem csak új homlokzatnál, hanem színfrissítésre is javasoljuk.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.