Kéményrendszerek

A füstelvezetésre született rendszer

A kéményrendszer azzal könnyíti meg az építkezést vagy felújítást, hogy mindent tartalmaz, ami a füstelvezetéshez kell (a tisztítóajtótól a fedlapig) és előregyártott modulokból épül fel. Ez egyrészt kényelmes, másrészt pontos megoldás, mert így az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz és egyszerűen építhetők.

De van egy másik jellemzője, ami miatt kiütéses győzelmet arat a falazott kéménnyel szemben. Méghozzá a szigetelőtulajdonsága, ami nemcsak a kémény, hanem az épületszerkezet élettartamát is meghosszabbítja – ezzel elodázva a felújítási vagy cseremunkálatok időpontját.

Pedig az egészben nincs különösebb varázslat: így érik el, hogy a távozó füstgázok ne legyenek hatással a környező szerkezetekre, illetve ennek köszönhetően a kémény fala is lassabban melegszik fel, ami csökkenti a páralecsapódás (ezáltal a füstszemcse lerakódásának) esélyét.

Kiemelt gyártóink

Leier

A Leier Kft. kéményrendszerei magas minőségük, innovációtartalmuk, tartósságuk ezen felül kiemelkedő rendszergarancia által kiérdemelték a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége ajánlását. Ezzel az ajánlással felelősséget, elkötelezettséget vállaltak a piacon, több évtizede jelen lévő termékeikkel. Valódi és teljes körű 33 év garanciát biztosító termékeik az általunk is a legjobbnak gondolt műszaki megoldással, kerámia béléscsővel rendelkezik. Nem korrodál, saválló. 100%-osan hőálló, nem olvad, természetesen ellenállnak a koromégésnek. Tömegükből eredően gátolják a fűtőkészülék által keletkezett zajok terjedését, és az sem elhanyagolható szempont, hogy környezetbarát.

Információt kérek

Schiedel

A Schiedel Kft. Európa első számú kéményrendszer gyártója Mióta kéményekkel foglalkozunk - több mint 2 évtizede - mi magunk is megerősítjük, hogy a füstgáz elvezetésének szakértője, kategóriájának Porchéja. Innovatív, energiahatékony és szép kandallómegoldásokat, integrált szellőztető berendezéseket is kínál. A kéményrendszereiben saját szabadalmuk a teljes kompatibilitás, bármely tüzelőanyaghoz és fűtéstechnológiához alkalmazod. Gyakori kérdés a tartósság, ennek érdekében a kémény lelkeként kerámia csövet alkalmaznak, elleáll a koromégésnek, a nedvességnek, a párakicsapódásoknak és a savaknak is. A hosszú élettartamot tanúsított CE jelzéssel ellátott 30 év írásos garancia garanciával is megerősítették.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.