Gipszkartonok

A belsőépítészet új üdvöskéje

A gipszkarton az utóbbi évtizedekben világszerte nagy népszerűségre tett szert. Annyira, hogy vannak szakmabeliek, akik szerint a szárazvakolásra tervezett technológia szép lassan ki fogja szorítani a klasszikus vakolást, mert annál lényegesen könnyebb, gazdaságosabb megoldás (ráadásul a mellette szóló érvek listáját a klimatizáló hatás is gazdagítja).

Az elképzelést az idő fogja igazolni vagy cáfolni, mindenesetre tény, hogy egyszerű, mégis nagyszerű termékről beszélünk. Részben azért, mert a gyártásához mindössze két alapanyag (gipsz és kartonpapír) kell, részben azért, mert környezetbarát megoldás – a gyártás során nincs károsanyag-kibocsátás, a kartonpapír pedig általában újrahasznosított.

Bár az előállítása mellőzi a bonyolult műveleteket, ennek ellenére a gyárszalagokról olyan építőipari alapanyagok kerülnek le, amelyek gondoskodnak az épületakusztikáról, a tűzvédelemről és javítják a belső tér levegőminőségét.

Kiemelt gyártónk

Rigips

Gipszkarton és építőlemezek terén a Rigips márka a legismertebb, de a Saint-Gobain Kft. neve sem cseng ismeretlenül, mint e kiváló termékek gyártója.Termékpalettájuk továbbra is bővelkedik eddigi színes termékeikkel úgy, mint gipszkartonok – legyen az akusztikus, az esztétikus és hangelnyelő megjelenésért, glettek – vakolatok, álmennyezetek a korszerű építészeti megoldásokért, profilok, élvédők a tökéletes élek, amik a felületek és teljesítmény kialakításához szükségesek.

Roadshow-jellegű kivitelezői képzések egyik állomása volt a Piramis Építőház is, itt ügyfeleink technikai oktatás mellett az építőlemezek új generációját is megismerhették – a Habitot, mint a legerősebb építőlemezt, amely impregnált felületkezelést is kapott, így vizes helyiségekbe is nyugodt szívvel alkalmazhatsz.

Örömmel segítünk a megfelelő gipszkarton kiválasztásában, valamennyi kiegészítőt is elmondjuk  és megtalálod Nálunk.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.