Vakolatok, habarcsok

Sziklaszilárd tartás a falaknak

A biztos tetőhöz stabil falakat kell felhúznunk, ha azt akarjuk, hogy az otthonunk generációkon keresztül védjen és évtizedeken át komfortos hely legyen. Bár a trendek jönnek és a technológia folyamatosan fejlődik, az ókori múltra visszatekintő habarcs és az ebből készült vakolat nem kopik ki az építkezésből.

Ennek persze oka van: világszerte több millió épület köszönheti hosszú életét a téglákat összetartó és a köztük lévő teret kitöltő habarcsnak, a vakolatnak pedig a külső  és belső hatásoktól való védelmet.

Akár külső, akár belső, akár sima, akár durva vakolatról vagy habarcsról beszélünk, mindegyik segédanyag közös vonása, hogy az időtálló minőség záloga a tökéletes minőségű mész, víz és homok (ami ideális esetben folyami). Természetesen ahány alkalmazási terület, annyi típus, ezért a raktárunkban az általános alapvakolaton kívül a hőszigetelő, a lábazati, a normál és a gipszes vakolat is helyet kap – több száz színben.

Minden felhasználásra gondolunk
Úgy állítottuk össze a kínálatunkat, hogy biztosan megtaláld a neked való habarcsot, vakolatot attól függetlenül, hogy kültéren, beltéren használod fel és hideg- vagy melegburkolatot tervezel rá. Ezért a Baumit, az LB-Knauf, a Weber és az újHÁZ Centrum sajátmárkás termékei mellett a vékonyvakolatok között a Henkel Ceresit és a Revco márkákat is megtalálod.

Kiemelt gyártóink

Baumit

Nagyban megkönnyíti a munkád, hogy a Baumit rendszerekben gondolkodik, így van ez a vakolatok esetében is. Bár az alapvakolat külön is elérhető, mégis érdemes egy biztos rendszerben gondolkodnod, melyre a gyártó garanciát vállal. A klasszikus mész-cement kötőanyagú kézi- és gépi vakolatok mellett megtalálod a gipsz- és mész kötőanyagú alapvakolatokat is. Falazóhabarcsai bevált receptúra szerint gyárilag előkevertek.

Információt kérek

Lb Knauf

Kül- és beltéri felhasználású vakolatai között még annak megfelelőt is találsz, ha kifejezetten egy speciális fűtési technológiához keresel megoldást. Milyen alapvakolatot válassz? Jól szeretnél dönteni? Örömmel segítünk abban, hogy a célnak legjobban megfeleljen az alapvakolat. A cél lehet, betonszerkezetek védelme, felület kiegyenlítése vagy hőszigetelés, az Lb-Knauf termékeire érdemes hagyatkoznod.

Információt kérek

Weber

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tincidunt, nulla vitae semper bibendum, dui justo pretium arcu, vitae volutpat velit est id urna. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer ullamcorper, metus eu tempus blandit, dolor nisi pulvinar dui, et finibus massa tellus at purus. Donec porta porta tincidunt. Nulla facilisi. Praesent rutrum purus at sodales rutrum. Fusce lacinia tellus a velit suscipit, vitae eleifend velit tristique.

Információt kérek

ÚjHáz sajátmárkás vakolat

Amikor az ár feltétlen fontos, mégis jó minőségű terméket keresel, állj meg sajátmárkás termékeink mellett. Vakolatalapozóink és színező vékonyvakolataink együtt alkalmazva mutatják házad legszebb arcát. Univerzálisan alkalmazhatod kül- és beltérben, régi és új épületeknél, homlokzati hőszigetelés vagy mész, cement vakolat, beton, gipszkarton fedővakolására.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.