Fóliák, tetőszigetelők

A komfortos hőmérséklet titka a jó szigetelés

A kinti hideg és a benti meleg az apró réseken szökik ki vagy bújik be az épületekbe. Ez azt jelenti, hogy ha azt akarjuk, az otthonunk télen megtartsa a meleget, nyáron pedig a kellemesen hűvös levegőt, akkor a komfort és a költséghatékonyság jegyében a szigetelésre is áldoznunk kell.

A szigeteléssel azonban nemcsak a pénztárcánkat kíméljük hosszútávon, hanem a folyamatosan szigorodó energetikai előírásoknak is megfelelünk. Persze ehhez az ingatlan minden szegletére gondolnunk kell – méghozzá a hő-, a hang és a vízszigetelés szempontjából is.

Mivel az épület minden része más anyagot kíván, ezért a beszerzés során a födémekhez tervezett üveggyapottól a talaj nedvesedése ellen védő bitumenes szigetelőlemezen át a tetőfóliákig terjedő termékskálában kell szétnéznünk.

Évtizedek óta szigetelnek
Az üzleti és szakmai megbízhatóság egyik jellemvonása a hosszú évekre visszatekintő piaci jelenlét és a több ezer elégedett vásárló. Éppen ezért dolgozunk együtt olyan kiemelt gyártókkal, mint a Bramac és a Terrán az újHÁZ sajátmárkás termékei mellett.

Kiemelt gyártóink

Bramac

A Bramac egész tetőfólia arzenált vonultatott fel, melyből Te döntöd el, milyen mértékű védelmet, „esőköpenyt” biztosítasz a tetődnek. Természetesen jellemzően nem csak az esőtől véded, legalább ilyen fontos például a páraáteresztés, a szakítószilárdság, a tűzállóság vagy az UV-állóság, vagy a vegyszerekkel szembeni védelem, amikor tetőfóliát választasz. Páraáteresztő fóliáit 2, 3 és 4 rétegben is megtalálod, laminált felülettel és tartóssága érdekében hálóval erősített változatban is.

Információt kérek

Terrán

A Terrán a tetőszerkezet megóvása érdekében a hőszigetelés, illetve a por és csapadék elleni védelemre Medifol fóliáit javasolja. Felhívja a figyelmet arra is, hogy csak minőségi fóliával érdemes dolgozni, mert a gyenge fóliákkal kockára teheted tetőd élettartamát. Tulajdonképpen az egész tetőfedéshez képest a legkisebb ráfordítást igénylő termék, mégis nagy jelentősége van. Ez kiemelten fontos szempont, ha tetőtér-beépítésben gondolkozol.

Információt kérek

ÚjHáz sajátmárkás
fóliák

Figyelmedbe ajánljuk sajátmárkás 3-rétegű tetőfóliánkat, ha ár-érték arányban kedvezőt, mégis jó minőséget keresel. A tetőfóliát beépített és beépítetlen tetőterek esetén is alkalmazhatod. Teljes lécezéshez is megfelelő és felületkezelést sem igényel.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.