Ragasztók, fugázók

Ragasztásban is törekedj az összhangra

Biztos rögzítés nélkül a legszebb csempe, padlólap és természetes kő olyan hatást kelt, mint amikor egy festői képet félszegen a fal mellé támasztunk – a szépségének nagy része rejtve marad, ráadásul szinte biztos, hogy előbb-utóbb kárt szenved. Persze nem mindegy, hol szeretnél burkolni (a fürdőszobában, a nappaliban vagy a teraszon), és az sem, hogy maga a burkolat milyen anyagból készül. Mi minden apró részletre figyelve olyan ragasztót és fugázót ajánlunk neked, ami a burkolattal szimbiózisban él.

Ragasztástechnikai katalógusunkkal segítő kezet nyújtunk, hogy ne vessz el a színes választék között, sokkal magabiztosan válassz az egyes munkafolyamatokhoz legmegfelelőbb termékek közül.  Honlapunkról letöltve vagy személyesen, telephelyeinken is tudod forgatni ezt a hiánypótló kiadványt.

Kiemelt gyártóink

Ragasztástechnikai katalógus

Megjelent legújabb Ragasztástechnika katalógusunk! Megtalálod benne a hidegburkolási segédanyagok és szerszámok általunk forgalmazott teljes választékát. De a leginkább abban lesz segítségedre, hogy lépésről lépésre, minden munkafázisra megtalálod az ahhoz ajánlott alapanyagokat: előkészítés - ragasztás - fugázás, szilikonozás - építőlemezek.

Megnézem

Baumit

A Baumitot sem hagyhatjuk ki, hiszen alapozási munkákhoz univerzális tapadóhidat, alapozót és önterülő aljzatkiegyenlítőt gyárt kiváló minőségben.  Ez utóbbival is egyszerű és gyors munkát tudsz végezni, és tökéletesen sík padló várja akár az olyan nagyformátumú padlólapokat is, amely ezt meg is követeli. Sőt, ha az extra méret mellett még padlófűtéssel is tervezel, akkor nem érdemes kísérletezned, válaszd a legjobbat.

Információt kérek

Lb Knauf

Ragasztási, kötési munkákban a Lasselsberger-Knauf Kft. kiváló termékeit ajánljuk figyelmedbe. A hidegburkolás legnagyobb figyelmet és szakmai tudást igénylő alapozási és ragasztási fázisaira találsz rá az LB-Knauf megoldásaira. Felhasználásra kész alapozóival, mélyalapozóival, sarokerősítőivel folyékony beltéri fóliáival és önterülő padlókiegyenlítőivel biztos és tartós munkát végezhetsz.

Információt kérek

Mapei

A Mapei Kft. élen jár a ragasztók, fugázók témakörében. Termékeik katonásan hadrendbe sorakoznak, hogy lakásod minden szegletében szolgálatot teljesítsenek. Ráadásul mindezt úgy teszik, hogy a végeredményben többnyire nem látható - ilyenek például a különböző alapozók, kenhető vízszigetelés, az önterülő aljzatkiegyenlítő habarcs vagy a kerámiaburkolat ragasztó - de hatása, tartóssága nagyon is érezhető, hogy itt Mapei terméket használtak a mesterek. A burkolatok szépségének kiemelésében is számíthatunk rá, a fuga színskála pedig örök kedvencünk. A Mapei készleteinket tovább bővítettük olyan speciális, professzionális termékekkel, mint: Mapetex Filc feszültségmentesítő, visszabontható alapfelület, Plantex kültéri aljzatkiegyenlítő, Mapefill folyós duzzadóhabarcs, Mapefer korróziógátló habarcs, Mapefix Polybond vegyi dübel vagy a szép burkolat őrének is hívhatnánk a kerámia lapokról a só- és mészkivirágzásokat eltüntető Keranet folyadékot.

Információt kérek

Soudal

A Soudal termékköre már nálunk is elérhető. Azért esett erre a gyártóra a választásunk, mert nagyon jó minőségben lehet vele dolgozni és az otthoni barkácsmegoldások mellett a szakemberek kezébe is professzionális terméket ad.Állandó készleten megtalálod a kézi ragasztóhabot, purhabot – ennek tűzgátló változatát és purhab tisztítót is. A szilikonok között az univerzális áttetsző és a fehér a legkeresettebb, ugyanezt kifejezetten szaniterekhez gyártott változatban is tudunk adni. Zsindelyragasztó és a díszlécekhez, stukkókhoz alkalmazott szerelőragasztó is rendelkezésedre áll.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.