Tetőfedő anyagok

A jövő időjárására tervezett tető

Tetőt választani nehéz. Mert olyan terméket keresünk, ami generációkon át vigyáz a házra, óvja annak lakóit, ráadásul nemcsak esztétikus, hanem az idő próbáját is kiállja.

Ez azt jelenti, hogy a gyártóknak előre kell tekinteniük, azaz gondolniuk kell a következő évtizedekben várható időjárási viszonyokra, ha magas minőségű terméket akarnak piacra dobni.
(Olyat, ami akár egy generációval tovább bírja, mint az alacsonyabb minőségi kategóriába tartozó társai.)

A jó tetőt tehát arról ismerjük fel, hogy minden időben vigyáz a házra és a szigetelésének hála nyáron kellemesen hűvös, télen meleg otthont teremt a lakóinak – a külvilág zajainak kizárásával. Kivitelezőként fontos tudni, hogy ehhez egy komplett rendszerre van szükség, ami a tetőcseréphez passzoló kiegészítő elemeket is tartalmazza.

Kiemelt gyártóink

Bramac

A Bramac Kft. hazai gyártású termékeik több mint 30 éve jelen vannak Magyarországon. A két gyáruk több mint 13 országba gyárt termékeket. Beton- és kerámiacserepek egyaránt megtalálható a kínálatukban, amihez tervezett tetőtartozékokkal is kiegészülnek. Azt tapasztaltuk, hogy a Bramac tetőfedési rendszerek védelmet és biztonságot nyújtanak minden otthon számára. Legyen az újépítésű vagy felújítandó ház, garantáltan megbízhatsz termékeiben. A biztonságra viharálló, vízzáró és megfelelő hőszigetelő tartozékokkal kínálnak megoldást. Garanciájuk a tetőcserepen kívül - a piacon egyedülálló módon - a teljes tetőre kiterjed. A nap erejével termelnél saját energiát? Örömmel segítünk a Bramac Solar rendszereinek, napelemes megoldásainak felfedezésében.

Információt kérek

Creaton

A Creaton Kft-ről is elmondható, hogy több mint 100 éves hagyománnyal rendelkező kerámia- és beton tetőcserépgyártó. Tartozékprogramjában az oromszegélyezéstől a szellőzésen keresztül a rögzítésekig minden elem rendelkezésre áll, hogy tetőd ne csak szép, hanem műszakilag is korrekt és biztonságos legyen. A Creaton újításának nagy előnye, hogy a fej és lábhoronnyal rendelkező cserepek vízzárást biztosító horonyrendszerét nem kell átvágni, így is lehetséges a tökéletes vízmentes rögzítés. Betoncserepei a gyártási technológiából adódóan rendkívül méretpontosak és mérettartóak. A szabványok által előírt törőszilárdsága és teherbíró képessége az előírtnál 30%- kal magasabb. Tetőcserepeire 50 év garanciát vállal.

Információt kérek

Terrán

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, Közép-Európában 4 gyárban, vezető gyártástechnológiával dolgoznak. Az általuk gyártott tetőcserepek alapanyaga közel 100 éve a beton. Cserepeit a természetes színek, a minőség és megbízhatóság mellett a kedvező ár jellemzi: Tehát nem kell kompromisszumot hoznod az esztétikus megjelenés és a minőség között., ráadásul nagy kínálatból választhatsz akár a klasszikus, mediterrán akár a modern stílus szerelmese vagy. A betoncserép garantáltan kiállja az idő próbáját, melyet a Terrán azzal erősít meg, hogy 50 év írásos garanciát vállal cserepei méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára. Legújabb fejlesztésükkel, a napelemes tetőcserepekkel új, professzionális kategóriát teremtettek, és elnyerték a Construma 2019 és az E-on Energy Globe díját.

Információt kérek

Wienerberger
Tondach

A Tondach márka tulajdonosa, a Wienerberger cégcsoport folyamatosan arra törekszik, hogy az ősi, természetes alapanyagból, a kerámiából minél több jelenlen meg otthonodban: falazat, födém vagy tetőcserép. Kerámia tetőcserepei időtálló szépségűek maradnak az öntisztuló felületnek köszönhetően. Cserepeinek és kiegészítőinek választékát úgy állították össze, melyek az energiatudatos építkezéshez is alkalmazkodnak A könnyen beépíthető, felújításhoz ideális univerzális cserepektől, a modern otthonokhoz illő dizájn cserepekig többféle stílus és szín közül választhatsz. Ezt még bőven tudják fokozni további 4 különböző felületvédelemmel, és minden részletre kiterjedő 33 év eredeti Tondach garanciával.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.