Tetőtéri ablakok

Megérdemeltek egy szelet eget

A tetőtéri ablakkal mindig a tiétek lehet egy darabka égbolt – a világ bármelyik részén is éltek. A látvány napfényes és felhős időben is lehet szemet gyönyörködtető, de csak akkor fogjátok igazán szeretni a tetőablakot, ha egyetlen könnyed mozdulattal tudjátok kinyitni, amikor friss levegővel töltenétek meg a lakóteret (vagy az irodát).

A tervezés során persze több apró részletre is figyelni kell, például a bevilágító felület méretén kívül gondolni kell az elhelyezésre, hogy a kilátás mellett a mélyebben lévő terek is világosak maradjanak. Mi nemcsak az ablakot, hanem a hozzá passzoló árnyékolót és a beépítőelemeket is segítünk kiválasztani.

Méghozzá olyan gyártók kínálatából, akik a minőségen kívül az energiahatékonyságot és a környezettudatosságot is szem előtt tartják – és a szolgáltatásaikhoz országos szervizszolgáltatás tartozik.

KIEMELT GYÁRTÓINK

Fakro

A FAKRO Magyarország Kft. tetőtéri és felülvilágító ablakaival engedi be a természetes fényt. Sokszor annyi is elég egy kis térbe, hogy még több fényt áradjon be, így máris komfortosabbnak érzed a lakásod. Érdemes megismerkedned a felnyíló-billenő tetőtéri ablakokkal. Járható felülvilágítóival, fénycsatornái innovatív megoldásaival a padlástereket is világosan fogod látni. Fakro szabadalom a topSafe szerkezet, mely növeli a tetőtéri ablakaik betöréssel és egyéb külső hatásokkal szembeni ellenállóságát. A Fakro Kft. is biztos termékei minőségben, így az edzett üvegre jégkár esetén örökös, az üvegezésre és vasalatokra 20, míg az ablakokra 10 év garanciát vállal.

Információt kérek

Roto

A Roto Elzett Kft.-nek is jók a kilátásai. A 85 éve alapított gyártó kínálatában német mérnöki tervezésű, magas minőségű, pontos és megbízható terméket találsz. Gyártósoraikon tetőtéri ablakok, árnyékolók, távvezérelhető megoldások készülnek. Az energiahatékonyság és a biztonság, amelyet leginkább kiemel, velük akár passzívház építésekor is tervezhetsz. A törvényi előírásokon felül gyártói garanciát is vállal: a tetőtéri ablakokra (külső biztonsági üveg törésre jégkár ellen) 15, egyéb ablakokra 5, míg az anyag, konstrukciós és/vagy gyártáshibára 2 évet ad.

Információt kérek

Velux

Életre kelti a fényt a tetőtéri nyílászárók gyártásában 75 éves szakértelemmel a háta mögött a Velux Magyarország Kft. Letisztult stílussal és magas műszaki színvonallal találkozol, amikor tetőtéri ablakokaival ismerkedsz Kiegészítők sokasága, mint tetőkibúvók, fénycsatornák, redőnyök, elektromos külső hővédő rolók, árnyékolók állnak rendelkezésedre. A garanciával is bőkezűen bánnak: a teljes tetőtéri ablakokra 10, a redőnyökre, kiegészítőkre 5, míg árnyékolókra 3 év garanciát vállalnak, az alap vállalásuk mellett kiterjesztett 15 év garanciára számíthatsz a fém alkatrészek, poliuretán profilok törésére.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.