Falazóanyagok

Szilárd falakat emelünk (és nem csak tereket választunk el)

Stabil, pontosan megtervezett falak nélkül egyetlen épület sem állja ki az idő próbáját. A mindenre kiterjedő tervezés része pedig, hogy a falazóelemeken kívül gondolunk a válaszfalakra, az áthidalókra és a kiegészítőelemekre – az ipari, a kereskedelmi és a mezőgazdasági épületek vázas szerkezeteinél pedig a vasalt pallókra is.

Veletek alakítottuk ki a termékkínálatunkat, mert folyamatosan figyeltük, milyen termékeket kerestek. Ennek az lett az eredménye, hogy a legfontosabb falazóelemek (tégla, ytong, silka, beton) mellett gondoltunk a térelválasztó falak felhúzására, azaz a válaszfalelemekre, sőt a válaszfalak és a vázkitöltő falak nyílásainak áthidalóira is.

Szeretnénk megkímélni téged a beszerzéssel kapcsolatos plusz köröktől, ezért az olyan kiegészítőelemeket is felvettük a repertoárunkba, mint az előfalazó lapok, a koszorúelemek, az U-zsaluelemek és a furatos elemek.

Kiemelt gyártóink

Hopp, itt egy e-book!

Élet a hagyományos téglán túl – avagy mitől okos az okos tégla?

Modern falazóanyagot keresel, de elveszel a megoldások erdejében? Rövid, információs e-bookunkban összeszedtük Neked a XXI. századi tégla falazóanyagok legnépszerűbbjeit!

Kérem az e-book-ot!

Wienerberger

Új házad egyik meghatározó döntése előtt állsz, olyan téglát kell választanod, amit később nem cserélhetsz ki. A Wienerberger által kifejlesztett klíma- és thermo okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelést, amely akár 50%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik a klasszikus téglákhoz képest. A Porotherm téglák egy új kategóriát teremtettek, sokkal több mint „bélelt tégla”. Itt a kőzetgyapot szigetelés már eleve helyet kapott a téglatestben, még erősebb hőszigetelő értékeket produkálva egyszerűbb társainál. Nem elhanyagolható szempont, hogy kiviteleződ munkáját is felgyorsíthatod ezzel a forradalmi megoldással.

Információt kérek

Leier

A Leier Kft. 30 éve van jelen a hazai piacon, fő szakterülete a betonipar. Falazóanyagként téglái nútféderes kialakításának köszönhetően anyagtakarékos, minőségi homlokzati hőszigeteléssel vagy anélkül is elérheted. Födémrendszerek terén is szívesen ajánljuk, ha időt és pénzt spórolnál építkezésed során. Előnyként említenénk, hogy széles elem- és méretválasztékkal rendelkeznek, könnyen beépíthető. Termékpalettájuk bővelkedik üreges, előfeszített födémpalló, mesterfödém, mesterpanel szerkezetekkel is. Kiszűrnéd a felesleges zajt? Akkor egyértelműen Durisol vagy AKU téglát javaslunk. Mind környezetbarát, öko falazóelemek, melyek kézi eszközökkel is méretre szabhatóak.

Információt kérek

Xella (Ytong, Silka)

A környezettudatos gondolkodásban a Xella Kft-nél, az Ytong és Silka falazóelemek gyártója is szívén viseli a környezetvédelmet és a klímaváltozást. Földünk természetes ásványi anyagaiból, homok-és mész felhasználásával építhetsz tartós, új épületet. Ebből a mesterhármasból válaszhatsz: Ytong pórusbeton, Silka mészhomoktégla, Multipor ásványi hőszigetelő. Termékeik kiváló hőszigetelő képességűek, csökkentik a CO2 kibocsájtást, az egészséges lakóklíma és hosszú távú fenntarthatóság éllovas építőanyaga.

Információt kérek

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.