Fóliák, tetőszigetelők

A komfortos hőmérséklet titka a jó szigetelés

A kinti hideg és a benti meleg az apró réseken szökik ki vagy bújik be az épületekbe. Ez azt jelenti, hogy ha azt akarjuk, az otthonunk télen megtartsa a meleget, nyáron pedig a kellemesen hűvös levegőt, akkor a komfort és a költséghatékonyság jegyében a szigetelésre is áldoznunk kell.

A szigeteléssel azonban nemcsak a pénztárcánkat kíméljük hosszútávon, hanem a folyamatosan szigorodó energetikai előírásoknak is megfelelünk. Persze ehhez az ingatlan minden szegletére gondolnunk kell – méghozzá a hő-, a hang és a vízszigetelés szempontjából is.

Mivel az épület minden része más anyagot kíván, ezért a beszerzés során a födémekhez tervezett üveggyapottól a talaj nedvesedése ellen védő bitumenes szigetelőlemezen át a tetőfóliákig terjedő termékskálában kell szétnéznünk.

Évtizedek óta szigetelnek
Az üzleti és szakmai megbízhatóság egyik jellemvonása a hosszú évekre visszatekintő piaci jelenlét és a több ezer elégedett vásárló. Éppen ezért dolgozunk együtt olyan kiemelt gyártókkal, mint a Bramac és a Terrán az újHÁZ sajátmárkás termékei mellett.

Kiemelt gyártóink

Bramac

A Bramac egész tetőfólia arzenált vonultatott fel, melyből Te döntöd el, milyen mértékű védelmet, „esőköpenyt” biztosítasz a tetődnek. Természetesen jellemzően nem csak az esőtől véded, legalább ilyen fontos például a páraáteresztés, a szakítószilárdság, a tűzállóság vagy az UV-állóság, vagy a vegyszerekkel szembeni védelem, amikor tetőfóliát választasz. Páraáteresztő fóliáit 2, 3 és 4 rétegben is megtalálod, laminált felülettel és tartóssága érdekében hálóval erősített változatban is.

Információt kérek

Terrán

A Terrán a tetőszerkezet megóvása érdekében a hőszigetelés, illetve a por és csapadék elleni védelemre Medifol fóliáit javasolja. Felhívja a figyelmet arra is, hogy csak minőségi fóliával érdemes dolgozni, mert a gyenge fóliákkal kockára teheted tetőd élettartamát. Tulajdonképpen az egész tetőfedéshez képest a legkisebb ráfordítást igénylő termék, mégis nagy jelentősége van. Ez kiemelten fontos szempont, ha tetőtér-beépítésben gondolkozol.

Információt kérek

ÚjHáz sajátmárkás
fóliák

Figyelmedbe ajánljuk sajátmárkás 3-rétegű tetőfóliánkat, ha ár-érték arányban kedvezőt, mégis jó minőséget keresel. A tetőfóliát beépített és beépítetlen tetőterek esetén is alkalmazhatod. Teljes lécezéshez is megfelelő és felületkezelést sem igényel.

Információt kérek

A főbb gyártókról írt összeállításunkkal könnyebben találhatsz rá a jó irányra, persze itt még nem állhatsz meg, ha szeretnéd tovább szűkíteni a kört. Bátran írd meg nekünk, ha kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

INFORMÁCIÓT KÉREK

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.