Ezt újítja a magyar

Piramisepitohaz.hu /2021
.
08
.
11
.

Tapasztalatok az Otthonfelújítási Támogatás Teljes Körű Ügyintézése szolgáltatásunkból I.

A felújítók TOP10 kedvence

Az államilag támogatott otthonfelújításról már szinte mindenki mindent elmondott. A legutóbbi változásokról mi is összeszedtük a tudnivalókat – ráadásul a cikk végén ott volt egy halom hasznos link, úgyhogy egy kattintást megér a dolog.

Na de akkor miért is íródik ez a bejegyzés? Nos, ha nem tudtad volna, idén márciusban életre hívtunk egy egészen hiánypótló szolgáltatást. A szép hosszú nevű „Otthonfelújítási támogatás teljes körű ügyintézése” szolgáltatásunk keretében profi szakértők személyesen segítenek a támogatási igény benyújtásában, abuktatók kikerülésében – az, hogy a szolgáltatási díj akár le is vásárolható nálunk, már csak a hab a tortán. (A szolgáltatás részletei megtalálhatóak az alábbi linken, itt, de a vizuálisabbaknak talán jobb a videó :)

Amióta fut a szolgáltatás, több, mint 200 ügyfél vette igénybe a szakértőink tanácsadását. Az esetekből pár forró pont, félreértés, bukkanó teljesen világossá vált, melyeket szeretnénk is megosztani veletek.

A FELÚJÍTÁSI LISTA SLÁGEREI

Az ügyfelek érdeklődése szinte valamennyi, a támogatás hatókörébe eső tételre kiterjed, de mégis jól látszik, melyek a slágertémák, ha otthonfelújításról van szó:

1-2.
Tetőfelújítás – homlokzati nyílászárók

Az érdeklődök közel egyharmada megjelölte valamelyik területet a felújítás céljaként. Egy hajszálnyival a tetőfelújítás vezet, és ez nem is csoda. Egyrészt szezonja van, másrészt az egyre emelkedő alapanyagárak mellett egy tetőcsere – pláne ha a lécezést is újra kell alkotni - , szép summéba kerülhet. A kereslet pedig egyértelmű, tehát mestert és alapanyagot is időben kell foglalni. Az utóbbiból nálunk szerencsére igen széles a választék, érdemes körülnézni a telephelyeinken. A tetőfelújítással nem meglepő módon kéz a kézben járnak a homlokzati nyílászárók, amikről dedikált értékesítőnk, Ágoston Gábor mindent tud, amit tudni érdemes.

3-4.
Homlokzatszigetelés és csempe-szaniter

A fenti két csoport némileg ugyan le van maradva, ezzel együtt nagyjából minden negyedik érdeklődő megjelölte ezt a duót. Bár ez nem is meglepő. A homlokzatszigetelés az energiafogyasztás és a rezsicsökkentés régi sztárja – ráadásul a szépen végrehajtott munkák esztétikában is sokat tud dobni egy otthon külsején.

A csempe-szaniter szakág az első olyan tétel a toplistán, aminek a lakásbelső az igazi terepe. Itt igazán csak a fantázia szab határt – főleg, ha a mi fürdőszobaszalonunk kínálatából válogattok. De tényleg… megfigyeltetek már, hogy mennyit elmond egy lakásról és benne élőkről a fürdőszoba? Hmmm…

Klikk és irány a csempeszalon!

5-10.
Az „alsóház”

Itt már lényegesen szorosabbak az eredmények. Ötödik helyen a beltéri nyílászárók vannak. Ami logikus is… ki újít fel úgy egy fürdőszobát, mosdót vagy konyhát, hogy közben nem cseréli az ajtókat? Na jó, nem kötelező, de azért, ha már végig van verve a fal, akkor érdemes ezzel is foglalkozni, nem?

Hatodik a kerítés, ami talán egy kisebb tételnek tűnik, de még a legegyszerűbb megoldások is hatalmasat dobhatnak a ház összképén. Pesti úti bemutatókertünkben mi is bemutatunk néhány elegáns megoldást kerítéskőre, de a lécezésben is tudunk jó ötleteket adni.

Hetedik a kéményfelújítás, ami egy kicsit meglepő, hiszen a tetőcserénél a legtöbbször már érdemes újragondolni a kéményeket is. És ez a harmadik terület (a homlokzati és a beltéri nyílászárók mellett), amiben szintén Ágoston Gábor specialitása.

Az első tízbe még befértek a terasz- és erkélyburkolatok, a térburkolatok és a vízszigetelés. Hiába, na… felújításkor nem éri meg félmunkát végezni. A terasz és erkélyburkolatoknál elég széles megoldási paletta várja az érdeklődőket. Fa, kő, és a költséghatékony WPC is szóba jöhet, de a térburkolási megoldásoknál is csak az ízlésünkön és a büdzsénken múlik a végeredmény, hiszen igen mutatós és funkcionális termékekből válogathattok akár nálunk is. A vízszigetelés talán eggyel szárazabb témának tűnik, de aki hosszú időre kinte akar lenni a vízből a felújítása után, az bizony okosan előre gondolkodva választ – mondjuk a Dörken palettájáról, amit szintén árulunk.

Nem volt elég? Van még!

Persze előfordul, hogy valami totál másra van szükség… olyankor kell felhívni a neked legszimpatikusabb kollégát, és ő majd segít.

Nemsokára a sorozat második részében végigvesszük azokat a tipik buktatókat, amig az otthonfelújítási támogatás során leselkednek ránk, de valamiért eddig kevesebb szó esett róluk. Ha nem akarsz lemaradni róla, dobj egy lájkot a facebook oldalunkra és mindennel képben leszel.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.