Pénztárcabarát teraszburkolás? Simán!

Piramisepitohaz.hu /2021
.
07
.
27
.

WPC teraszburkolatok: mi fán terem a minőség?

Kertes ház terasz nélkül? Szinte elképzelhetetlen. No de mivel burkoljuk? Csak simán betonozzuk le? Nem ördögtől való megoldás, de lássuk be, hogy ennél vannak igényesebb és időtállóbb megoldások is.

A kültéri kőburkolat már egy komolyabb megfejtés a problémára, de sokakat elriaszt az alapanyagok magasabb ára, és az a költség, amit egy szakértő burkolónak kell kifizetni. Hmmm… akkor van még a fa. Egyszerűbb is lerakni, és sokaknak jóval természetesebbnek hat, mint a „rideg” kő. Ám mindezzel együtt a fa – jól tudjuk – folyamatos ápolást igényel. Rendszeres idő és alapanyag ráfordítás kell ahhoz (lakkok, csiszolás, újrafestés), hogy a faburkolatok sokáig abban a pompában ragyogjanak, amibe az első nap beleszerettünk.

Félreértés ne essék: a fenti két megoldás is tökéletes lehet, ám van egy harmadik út, ami főleg a fa szerelmeseinek nyújt költséghatékony, mégis tetszetős alternatívát. Ez pedig az úgynevezett WPC.

 

De mi az a WPC?

Az angol Wood Plastic Composite-ból eredő rövidítést az eredeti kifejezés elég egyértelművé teszi: olyan anyagról van szó, mely egyszerre tartalmaz műanyagot és fát (ez utóbbit faliszt, vagy faforgács formájában). A két komponens keveréke egy olyan anyagot hoz létre, mely a fánál kevésbé hajlamos a vetemedésre és a fakulásra, miközben érzetre, látványra szinte megkülönböztethetetlen a hagyományos, teljesen fából készült teraszburkolatoktól.

 

Hogyan installáljuk?

Nos, mivel könnyen megmunkálható, speciális szerszámokra nem is lesz szükségünk. Párnafák felhasználásával rakhatjuk betonra, de akár tartóvázra szerelve is boldogulhatunk. A szükséges szerelékek minden WPC-táruló szakáruházban (így nyilván nálunk is) megtalálhatók. Egy kis utánajárással bárki le tudja tenni, de egy mester is hamar megvan vele.

 

WPC kínálatunk

Na de most, hogy minden alapvető tudnivalót elmeséltünk, lássuk, mivel is szállunk be az egyre terebélyesedő WPC kínálatba! Összesen hat színben elérhető WPC burkolataink kizárólag az újHÁZ Centrum kínálatában találhatók meg, tehát nem egy tucattermékről van szó. A felület kialakításának hála az esővizet (megfelelő, pár fokos lejtéses lerakással!), kiválóan vezetik el. A napállóság és a vetemedéssel szembeni ellenállás alap, a bordázott felszín pedig még a csúszásveszélyt is csökkenti. No de ennyit az „unalmas” részletekről, lássuk a termékpaletta igazi erősségét, a ragyogó színkínálatot!

Megtaláltad a kedvenced?

Akkor gyere be Pesti úti telepünkre, vagy keresd értékesítő kollégáinkat!

 

Irány a Pesti út!

 

Megkérdezem az értékesítőket!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.