Marca Corona StoneOne

BURKOLATCSALÁD ALAPDARABJA

No items found.
No items found.

Marca Corona StoneOne

Grey natur 30x60

9 090

Ft/m2 (bruttó)

Gyártó:
Marca Corona
Szín:
Grey natur
Cikkszám:
0649
Típus:
Fali, padló
Méret:
30x60
cm
Fürdőszobaszalonunkban kiállítva megtalálod

elérhető színek

No items found.

A burkolatcsalád további elemeiről és árairól kérdezd kollégáinkat!

nézd meg a termékről készített videónkat

Ki sem kell mozdulnod otthonról, mindent a kezed ügyébe készítettünk, hogy akár a kanapéról is kedvedre nézelődhess burkolat kínálatunkból. Pagonyi Gergely kollégánktól megtudhatod a legfontosabb tudnivalókat, de ha még több kérdés foglalkoztat, amiről ebben a videóban nem esett szó, írd meg bátran és rövid időn belül válaszolni fog.

MI IS SZERETJÜK!

NÉZD MEG 3D LÁTVÁNYTERVEINKET a

StoneOne

burkolattal

No items found.

a 3d látványterveket készítette:

AHOL ÉLŐBEN IS MEGNÉZHETED

A burkolatok valódi színét, csillogását, textúráját nem csak látnod, hanem tapintanod is kell. Hacsak nem sürget az idő, javasoljuk, végleges döntés előtt a kiválasztott lapokat fürdőszobaszalonunkban is nézd meg. 

EZT IS LÁTNOD KELL

MÉG TÖBB BURKOLAT A GYÁRTÓTÓL

Bátran írd meg nekünk, ha további kérdésed van vagy ajánlatot kérsz, és legkésőbb 2 munkanapon belül megkapod a választ.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.