Új termék: FAP Roots

Piramisepitohaz.hu /2021
.
01
.
01
.

Új termék: FAP Ceramiche Roots termékcsalád

Az 1967-ben, az itáliai Sassoulo-ban alapított FAP Ceramiche mára az olasz design-burkolatok élmezőnyének egyik karmestere. Az általuk megálmodott termékcsaládok rendre olyan koncepciók köré épülnek, melyek egyedül is meghatározhatják egy-egy otthon hangulatának alaphangját.

FAP Roots – enged a természet csábításának

A hozzánk új termékként érkezet „Roots” porcelán járólap-család egy olyan célt tűzött ki maga elé, amelyet csak a legjobb designerek vesznek hiba nélkül: a természet által diktált alapmotívumok ízléses formába öntését.

A négyféle színben elérhető lapok mindegyike (Tobacco – Dohány; Taupe – Szürkésbarna; Honey – Méz; Gold – Arany) letisztult eleganciával varázsolja otthonunkban a megjelölt nemes anyagok jegyeit.

Lehet-e közülük rosszul választani? Valószínűleg nem. A barna padlószín sosem megy ki a divatból – akármelyik árnyalat mellett is döntünk, az hosszú évtizedekre otthonunk díszévé válik.

Sikerült dönteni, vagy még több információra van szükséged? Mindkét esetben bátran ajánljuk, hogy keresd fürdőszobaszalonunk munkatársait – vagy látogasd meg őket személyesen (Göd, Pesti út 131.)

Irány a kapcsolat oldal!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.