Új termék: FAP Roots

Piramisepitohaz.hu /2021
.
01
.
01
.

Új termék: FAP Ceramiche Roots termékcsalád

Az 1967-ben, az itáliai Sassoulo-ban alapított FAP Ceramiche mára az olasz design-burkolatok élmezőnyének egyik karmestere. Az általuk megálmodott termékcsaládok rendre olyan koncepciók köré épülnek, melyek egyedül is meghatározhatják egy-egy otthon hangulatának alaphangját.

FAP Roots – enged a természet csábításának

A hozzánk új termékként érkezet „Roots” porcelán járólap-család egy olyan célt tűzött ki maga elé, amelyet csak a legjobb designerek vesznek hiba nélkül: a természet által diktált alapmotívumok ízléses formába öntését.

A négyféle színben elérhető lapok mindegyike (Tobacco – Dohány; Taupe – Szürkésbarna; Honey – Méz; Gold – Arany) letisztult eleganciával varázsolja otthonunkban a megjelölt nemes anyagok jegyeit.

Lehet-e közülük rosszul választani? Valószínűleg nem. A barna padlószín sosem megy ki a divatból – akármelyik árnyalat mellett is döntünk, az hosszú évtizedekre otthonunk díszévé válik.

Sikerült dönteni, vagy még több információra van szükséged? Mindkét esetben bátran ajánljuk, hogy keresd fürdőszobaszalonunk munkatársait – vagy látogasd meg őket személyesen (Göd, Pesti út 131.)

Irány a kapcsolat oldal!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Újabb visszaesés az építőiparban

Légy gödi építőanyag és barkácsáruházunk büféjének üzemeltetője!

Tavaszra várható az új otthonfelújítási program

Mivel jár egy nyílászáró csere?

Mik a szabvány ablakméretek?

Mikor érdemes szabvány ablakméretben gondolkozni, és mikor nem?

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.