Új szolgáltatást indítottunk!

Piramisepitohaz.hu /2022
.
12
.
16
.

Csökkentenéd a kiadásaidat, de nem tudod, merre indulj el? Mi segítünk!
Mutatjuk, hogyan spórolhatsz! Felmérjük a házad energiahatékonyságát!

Egy lakóépület korszerűtlen hőszigetelése nem csak magas téli rezsiköltséget eredményez: a nyári hőség sem kegyelmez, egy légkondi is az egekbe röpítheti a kiadásaidat. Meglehet, a szigetelés csak egy a sok probléma közül, amit orvosolni kéne, hiszen a tetővel is gond lehet, a radiátorok is korszerűsítésre szorulnának, de kinek van mindenre pénze? Tudtad, hogy egy okosan ütemezett felújítással (hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés) akár 60-80% energiát is megtakaríthatsz? De hogyan álljunk neki?

Az Újház Piramis szakmai csapata az elejétől a végéig segít: felmérjük, megtervezzük neked, hogyan spórolhatsz a legtöbbet!

Ha házfelújításról van szó, az idei év bizony a spórolásról és az energiahatékony megoldásokról szól. Ránk is férne egy kis költségcsökkentés, hiszen Magyarországon a háztartások a legnagyobb energiafogyasztók. A hazai felmérések szerint az ország teljes energiafelhasználásának körülbelül az egyharmadát otthon használjuk el, emellett a legnagyobb energiapazarlók és jelentős szén-dioxid-kibocsátók is mi vagyunk. Az elmúlt évek rezsicsökkentett energiaárai mellett csak kevesen érezték fontosnak, hogy lakásaikat energetikai szempontból újítsák fel, de a megszaladó fűtési (és hűtési) költségek most sokakat arra késztetnek, hogy észszerűbb, energiatakarékos felújításokba kezdjenek.

Az energiapazarló épülettípus egyik mintapéldája az úgynevezett Kádár-kocka, amelyből körülbelül 800 ezer van Magyarországon, és akkor nem beszéltünk még arról, hányan élnek 20-30 éve épített, mára erősen elavult fűtésrendszerekkel bíró családi házakban! Ezeknek a korszerűtlen ingatlanoknak az energiaigénye pedig négyszer-ötször akkora, mint a napjainkban átadott épületeké. Az is meglehet, a szigetelés csak egy a sok probléma közül, amit orvosolni kéne, hiszen a tetővel is gond lehet, a radiátorok is korszerűsítésre szorulnának.

De ki tudja megmondani, minek álljunk neki, mi az a felújítás, amivel tényleg energiát és pénz spórolhatunk?

Ráadásul a mélyfelújításnak (átfogó, komplex felújítás hőszigeteléssel, nyílászárócserével és fűtéskorszerűsítéssel) számos buktatója lehet, és ha nem vagyunk képzett energetikusok, könnyen belefuthatunk abba, hogy ahány szakemberhez fordulunk, annyiféle megoldást kapunk. A szigetelő azt mondja, hogy a hőszigetelés az elsődleges feladat, ha az ablakost kérdezzük, ő a nyílászárók cseréjére esküszik. A fűtésszerelő nyilván a legmodernebb fűtési rendszereket ajánlaná.

Elméletben sokan tudják, hogy az épületek újraszigetelésével és a nyílászárók cseréjével rengeteget lehet spórolni, de az energiahatékony tervezés és kivitelezés azért szélesebb kitekintést igényel.

Nem mindegy, hogy milyen sorrendben vágunk bele a felújítás fázisaiba, és lehet, hogy előrelátó tervezés mellett mára  kisebb pénzbefektetéssel járó munkálatok is megtérülnek.

Ha rossz a közérzetünk, betegnek érezzük magunkat, nem a szomszédhoz szaladunk gyógyszerért, hanem először orvoshoz megyünk. Ha rosszul működik a ház, elavult az otthonod, miért nem fordulsz szakemberhez? Az Újház Piramis energetikai mérnökei az elejétől a végéig segítenek: felmérik, megtervezik, kiszámolják neked, hogyan tudsz a leghatékonyabban spórolni!

Ebből kiindulva fejlesztettünk ki egy olyan egyedülálló szolgáltatást, amelyben nem neked kell kitalálni, hogy lehet energiatakarékos az otthonod.

Mi szakértői segítséget adunk, lépésről-lépésre elkísérünk az energiahatékony otthonodig.

A kezedbe adjuk a megoldást, amivel egy év alatt akár 50-60%-os csökkenést is elérhetsz! Ezzel valóban megteremtheted családod energiabiztonságát!

Mit jelent a teljes körű ENERGIAHATÉKONYSÁGI TANÁCSADÁS?

Új, Energiahatékonysági Szaktanácsadás szolgáltatásunk keretében szakembereink személyesen, egy előre egyeztetett időpontban - a legmodernebb műszerekkel felszerelve - mérik fel otthonod/ingatlanod energiahatékonyságát, megvizsgáljuk az épület műszaki adatait. A múltbéli fogyasztási szokásaidat kiértékelve, a jelenlegi energiaárak figyelembevételével, az anyagok bekerülési költségével – a munkadíjat is megbecsülve.

Független energetikai mérnökök közérthetően diagnosztizálják a legfőbb problémát, amit orvosolni kell.

Pontosan kiszámolják, könnyen érthetően megfogalmazzák, hogy milyen típusú energetikai felújítással mekkora megtakarítást érhetsz el.

Energetikus szakértőnk pontosan meg tudja becsülni, hogy az adott beruházásod mennyi idő alatt térül meg. Így el tudod dönteni, hogy homlokzatot vagy födémet szigetelj, ha igen, milyen típusú anyaggal és vastagsággal. Megtudod, érdemes-e a nyílászárót kicserélni, és milyen gépészeti felújítás célszerű. Igény esetén segítünk a megújuló energiahatékonysági beruházásod megtérülési idejének kiszámításában is.

MIÉRT ÉRI EZ MEG NEKED?

Mert jóval olcsóbban megúszod, mint egy átlagos energetikai vizsgálatot, ráadásul a díját is levásárolhatod, valóban szakértők segítenek, akik visszafizetési garanciát is vállalnak!

Az eddigi 100%-os elégedettség is garancia arra, hogy érdemes belevágni!

Amennyiben szeretnél többet tudni, keresd Paksi Zsolt kollégánkat a szolgáltatás aloldalán.

Segítünk, hogy a pénzedért egy energiatakarékos és egészségesebb otthont kapj!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jakuzzit?

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.