Szavazz ránk Az Év Irodája pályázaton!

Piramisepitohaz.hu /2024
.
01
.
26
.

Már fél éve működik Göd ékszerdobozaként is említett új építőanyag- és barkácsáruházunk! Pesti úti irodánk átköltözését és az áruház utolsó simításait egymással párhuzamosan végeztük, hogy aztán ünnepélyes keretek között, fesztivál hangulatban, 2023. július 22-én az I.ÚJHÁZ FESZT-en nyissuk meg a kapukat, pontosabban a fotocellás üvegajtókat.

Azóta is kapuk nélkül, a Nemeskéri úti körforgalom felől, illetve kiépített kerékpárúton egyszerűen is megközelíthető az áruház, ahol az építőanyag értékesítés mellett 1000 m2-en barkácsáruház, 1200 m2-en pedig wellness részleggel bővített fürdőszobaszalon működik. Mindezen felül közvetlenül a főbejárat mellett, kültéren pedig a piac legjavát bemutató térkő- és tetőcserép bemutató állványaink akár hétvégén, nyitvatartási időn kívül is megtekinthetőek.

Év végén úgy döntöttünk, hogy megmérettetjük magunkat Az Év Irodája pályázaton. Sőt, csodaszép áruházunkat nem is egy, hanem egyből 2 kategóriában neveztük be, mint Az Év Irodája és mint Az Év Kereskedelmi Fejlesztése! Úgy gondoljuk, amellett, hogy a Piramis Építőház számára ez egy óriási mérföldkő, Göd városának is büszkeség, hogy egy ilyen minőségű, léptékű fejlesztést vittünk véghez.

Reméljük, 2024-ben is minél több sikeres építkezésben és felújításban tudunk segíteni! Ha Te is jártál nálunk akár a megnyitó fesztiválon, akár azóta vásárlóként, most arra kérünk, hogy szavazz ránk!  

Szavazataidat az alábbi linkeken tudod leadni, melyhez bejelentkezés szükséges. A szavazatok leadásának határideje 2024. február 3.

Az Év Irodája:

Újház Piramis Építőház Kft. építőanyag- és barkácsáruház Az Év Irodája (azevirodaja.hu)

Az Év Kereskedelmi Fejlesztése:

Újház Piramis Építőház Kft. építőanyag- és barkácsáruház Az Év Kereskedelmi Fejlesztése (azevirodaja.hu)

Előre is köszönjük támogatásod!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.