SuperShop pont jár építkezésed, felújításod után is!

Piramisepitohaz.hu /2020
.
01
.
02
.

2019 áprilisától az újHÁZ Centrum is csatlakozott SuperShop a hűségprogramhoz! Ez azt jelenti, ha építőanyagot vásárolsz, ne felejtsd el átnyújtani pénztáros kollégáinknak Supershop kártyádat, mert a Piramis Építőház Kft-nél is gyarapíthatod pontjaid értékét.

A pontok beváltása és kiadása csak építőanyagra vonatkozik, de azon belül bármilyen építőanyagra a faárútól a csempéig, viszont göngyölegre, vásárlási utalványra vagy egyéb szolgáltatásra (házhoz szállítás, látványtervezés, költségszámítás,stb.) nem érvényes.

Mennyi pontot kapsz vásárlásaid után?

Minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pontot gyűjthetsz, amelyet úgy válthatsz majd be, hogy 1 SuperShop pont 1 Ft-nak felel meg.

Hogyan használhatod fel a pontjaidat?

Bárhol, bármikor, szinte bármely termékre, bármelyik SuperShop elfogadó helyen elköltheted.

Nálunk, a Piramis Építőház Kft-nél is egyszerű a pontbeváltás. Kérjük, jelezd fizetés előtt, hogy szeretnél pontokat beváltani. Kérésedre pedig  pénztáros kollégánk tájékoztatni fog a még rendelkezésedre álló pontegyenlegedről.

Milyen előnyei vannak még a SuperShop pontgyűjtésnek?

Minden hónapban indul egy új nyereményjáték, így a vásárlásodon felül még nyerési esélyeid is vannak!

Amikor vásárolsz, akkor a SuperShop nyereményjátékra kijelölt weboldalon regisztrálnod kell. Ez a részvétel az egyedüli feltétele ( a vásárláson kívül).

Büszkék vagyunk rá, hogy tavaly ősszel felajánlott újHÁZ Centrum 150.000 Ft értékű vásárlási utalványt egy vásárlónk nyerte meg, melyet a Piramisnál már be is váltott építőanyagra. Persze változatosak a nyeremények, valamennyit a SuperShop partnerek ajánlják fel. Kövesd figyelemmel a SuperShop Facebook rajongói oldalát az aktuális nyereményekről.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Hogyan reagálnak az építőipari kivitelezők az új lakástámogatási kedvezményekre?

Zavartalan nyitvatartás

Otthonfelújítási tanácsadás teljes körű ügyintézés

Gyorsan szépet? Lehetséges!

Az elegancia és a technológia szerelemgyereke

Immár ötödször vagyunk a legstabilabb hazai cégek felső egy százalékában!

Megnézem

BURKOLAT KATALÓGUS

LAMINÁLT KATALÓGUS

ROYO FÜRDŐSZOBA-BÚTOROK

//