SuperShop pont jár építkezésed, felújításod után is!

Piramisepitohaz.hu /2020
.
01
.
02
.

2019 áprilisától az újHÁZ Centrum is csatlakozott SuperShop a hűségprogramhoz! Ez azt jelenti, ha építőanyagot vásárolsz, ne felejtsd el átnyújtani pénztáros kollégáinknak Supershop kártyádat, mert a Piramis Építőház Kft-nél is gyarapíthatod pontjaid értékét.

A pontok beváltása és kiadása csak építőanyagra vonatkozik, de azon belül bármilyen építőanyagra a faárútól a csempéig, viszont göngyölegre, vásárlási utalványra vagy egyéb szolgáltatásra (házhoz szállítás, látványtervezés, költségszámítás,stb.) nem érvényes.

Mennyi pontot kapsz vásárlásaid után?

Minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pontot gyűjthetsz, amelyet úgy válthatsz majd be, hogy 1 SuperShop pont 1 Ft-nak felel meg.

Hogyan használhatod fel a pontjaidat?

Bárhol, bármikor, szinte bármely termékre, bármelyik SuperShop elfogadó helyen elköltheted.

Nálunk, a Piramis Építőház Kft-nél is egyszerű a pontbeváltás. Kérjük, jelezd fizetés előtt, hogy szeretnél pontokat beváltani. Kérésedre pedig  pénztáros kollégánk tájékoztatni fog a még rendelkezésedre álló pontegyenlegedről.

Milyen előnyei vannak még a SuperShop pontgyűjtésnek?

Minden hónapban indul egy új nyereményjáték, így a vásárlásodon felül még nyerési esélyeid is vannak!

Amikor vásárolsz, akkor a SuperShop nyereményjátékra kijelölt weboldalon regisztrálnod kell. Ez a részvétel az egyedüli feltétele ( a vásárláson kívül).

Büszkék vagyunk rá, hogy tavaly ősszel felajánlott újHÁZ Centrum 150.000 Ft értékű vásárlási utalványt egy vásárlónk nyerte meg, melyet a Piramisnál már be is váltott építőanyagra. Persze változatosak a nyeremények, valamennyit a SuperShop partnerek ajánlják fel. Kövesd figyelemmel a SuperShop Facebook rajongói oldalát az aktuális nyereményekről.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Így nyerj 2 milliót hőszigetelésre!

Fuss az iskoládért! - sporttal az oktatásért

IKL - Ismét egy jó ügy mellé álltunk

Itt a vége? Elindult az építőanyagok árcsökkenése?

Az újHÁZ Centrum vezérigazgatója, Dr. Rázsóné Szórády Csilla a Property Investment Forum 2021-en!

Itt a szeptemberi SuperShop akció!

Megnézem

BURKOLAT KATALÓGUS

LAMINÁLT KATALÓGUS

ROYO FÜRDŐSZOBA-BÚTOROK