Ragno Look

Piramisepitohaz.hu /2022
.
06
.
07
.

RAGNO LOOK

Nem mézes, mázas!

Akinek van emléke a nagyszülői ház mázas kerámiáiról, vagy melegedett mázas cserépkályha mellett egy téli estén, az bizonyára pontosan érezni fogja a Ragno Look lapcsaládjának meghittségét.

Bár a kizárólag csak 6*24 cm-es méretben elérhető lapokat gyártó Ragno az olasz formavilágból táplálkozik, ezek a mázas, hét színben elérhető fényes, fagyálló lapok valahogyan mégis közel állnak a vidéki Magyarország hagyományos belsőépítészeti motívumaihoz.

Noha csupán dekorációként is remekül működnek, a megfelelő színkombinációval használva bármely nagyobb felfelületű helyiség burkolására is kiválóan alkalmasak.

Jelen látványtervünkben a buja, olívazöld faliburkolat a fehér, márványhatású járólapokkal kombinálva remekül ágyaz meg a harmadik szín és anyagkombinációnak, a barna fának.

A végeredmény magáért beszél: három természetes anyag, három szín... mintha csak egy elveszett, modern, maja fürdőszobára bukkannánk az Amazonas mélyén.

Amennyiben Te is szeretnéd igénybe venni 3D látványtervezési szolgáltatásunkat, irány az aloldalunk: https://www.piramisepitohaz.hu/3d-latvanytervezes
Ha többet szeretnél tudni a Ragno Feel termékcsaládról, keresd fürdőszobaszalonunk értékesítőit, vagy nézd meg a gyártó oldalát!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.