Ragno Look

Piramisepitohaz.hu /2022
.
06
.
07
.

RAGNO LOOK

Nem mézes, mázas!

Akinek van emléke a nagyszülői ház mázas kerámiáiról, vagy melegedett mázas cserépkályha mellett egy téli estén, az bizonyára pontosan érezni fogja a Ragno Look lapcsaládjának meghittségét.

Bár a kizárólag csak 6*24 cm-es méretben elérhető lapokat gyártó Ragno az olasz formavilágból táplálkozik, ezek a mázas, hét színben elérhető fényes, fagyálló lapok valahogyan mégis közel állnak a vidéki Magyarország hagyományos belsőépítészeti motívumaihoz.

Noha csupán dekorációként is remekül működnek, a megfelelő színkombinációval használva bármely nagyobb felfelületű helyiség burkolására is kiválóan alkalmasak.

Jelen látványtervünkben a buja, olívazöld faliburkolat a fehér, márványhatású járólapokkal kombinálva remekül ágyaz meg a harmadik szín és anyagkombinációnak, a barna fának.

A végeredmény magáért beszél: három természetes anyag, három szín... mintha csak egy elveszett, modern, maja fürdőszobára bukkannánk az Amazonas mélyén.

Amennyiben Te is szeretnéd igénybe venni 3D látványtervezési szolgáltatásunkat, irány az aloldalunk: https://www.piramisepitohaz.hu/3d-latvanytervezes
Ha többet szeretnél tudni a Ragno Feel termékcsaládról, keresd fürdőszobaszalonunk értékesítőit, vagy nézd meg a gyártó oldalát!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Újabb visszaesés az építőiparban

Légy gödi építőanyag és barkácsáruházunk büféjének üzemeltetője!

Tavaszra várható az új otthonfelújítási program

Mivel jár egy nyílászáró csere?

Mik a szabvány ablakméretek?

Mikor érdemes szabvány ablakméretben gondolkozni, és mikor nem?

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.