Meglepetés-buli az irodaházban: partnerünk így köszönte meg a több mint 1 milliárdos forgalmat

Piramisepitohaz.hu /2023
.
02
.
10
.

2023.02.07-én, ügyvezetőnknek, Juhász Attilának az egyik legrégebbi és legkedvesebb építőanyag beszállító partnerünkkel, a Wienerberger cégcsoport vezetőivel volt egy tervezett tárgyalása, azonban arra nem számított, ami gödi, Pesti úti telephelyünkön fogadta.

Potos János, aki Magyarország piacvezető falazóanyag gyártója, a Wienerberger Zrt. értékesítési és marketing igazgatója, titokban különleges meglepetés-partit szervezett. Kollégáival arany színű lufi boltívvel és csokorral díszítették ki irodaházunkat, DJ-vel is készültek, és aranyrúd tortával, kiváló pezsgővel is megvendégelték meglepett ügyvezetőnket és munkatársainkat. A hab a tortán az volt, hogy Wienerberger Zrt. még mobil masszőröket is fogadott, akik átgyúrták a kollégák fáradt hátizmait.

A meglepetés annak szólt, hogy Újház Piramis Építőház Kft. átlépte azt a bűvös határt, hogy több mint 1 milliárd forint értékben vásárolt a Wienerberger Magyarország által gyártott termékekből az elmúlt évben, a meglepetés partival ezt a különleges teljesítményünket értékelték.

„Igazán kreatív ötlet volt, nagyon meglepett, és bevallom rettentően jólesett, elsősorban azért, mert így a munkatársaimmal is meg tudtam osztani az örömöm és persze meg is tudtam nekik köszönni, hiszen ez elsősorban a kiváló Csapatom sikere!

-közölte az emlékplakett és egy aranytégla átvételét követően ügyvezetőnk.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Egyszerű elegancia 3,75 négyzetméteren? Lehetséges!

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.