Marketing Diamond Awards 2022

Piramisepitohaz.hu /2023
.
02
.
06
.

Hihetetlen öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy idén először jutalmaztak bennünket a Magyar Marketing Szövetség rangos versenyén, és elnyertük a marketinggyémánt-díjat. Következzenek a részletek!

A Magyar Marketing Szövetség immár 8. alkalommal hirdette meg a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára a Marketing Diamond Awards díjat. Az Újház Piramis Építőház Kft. idén januárban első ízben pályázott a rangos marketingversenyre. Nem kis meglepetésünkre január 26-án nemcsak részt vehettünk a nívós országos szakmai rendezvényen, hanem magunk is átvehettük a marketinggyémánt-díjat!

A Piramis Építőház Kft. "Kis költségvetésű integrált kampányok" kategóriában: az "Egyedülálló családbarát szolgáltatás bevezetése az otthonteremtési támogatás maximalizálására:Otthonfelújítási támogatás teljes körű ügyintézése” című pályázattal nevezett és nyert. A nívós marketinggyémánt-díjjal a Piramis Építőház Kft-nek sikerült szakmai körökben is bizonyítania, hogy mennyire aktív marketingtevékenységet folytatott az elmúlt esztendőben.

De miről is szólt a pályázatunk?

Bizony büszkék vagyunk arra, hogy az Újház Piramis Építőház Kft. által létre hozottOtthonfelújítási támogatás teljes körű ügyintézése”, mint szolgáltatás bevezetése nemcsak az építőanyagkereskedők körében, hanem az egész hazai szolgáltatási szektorban egyedülálló lett. Családsegítő szolgáltatásunk ötletét a 2021-ben bevezetett felújítási és korszerűsítési támogatás adta, amely előbb kihívást, aztán lehetőséget jelentett számunkra. Az új helyzetre cégünk aztán a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást akarta nyújtani.

Elsőként léptünk meg, közel 1000 ügyfél jelentkezett a szolgáltatásunkra, ebből a személyes tanácsadást közel 600-an vették igénybe. Kidolgoztunk egy gyors reagálású, rendkívül költséghatékony, hasonló szolgáltatások esetében azonnal alkalmazható médiakampány-stratégiát.

A Marketing Diamond Awards nem csak abban különbözik a többi szakmai díjtól, hogy a kisebb forrásból kivitelezett megoldásokat, kampányokat, illetve programokat díjazza, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A pályázat zsűrije idén is két részből állt: az ügynökségi oldalt 14, míg a hirdetőket összesen 15 szakember képviselte a szakmai grémiumban, amelyre nagy munka hárult, hiszen rekordszámú jelentkező pályázott idén is a Marketing Diamond Awards kiírására: 76 cég összesen 223 nevezése érkezett 14 kategóriába. A pályázók több mint fele az ügynökségi oldalt képviselte, míg idén már 36 megbízó is pályázatot nyújtott be, amely növekedést mutat az elmúlt évekhez képest. A legtöbb pályázat a márkaépítés, a design és kreatív megoldások, az online felületen futó kampányok, a tartalommarketing, valamint az eseményalapú aktivációk kategóriájába érkeztek. A soha nem látott mennyiségű pályázatból a zsűri döntése alapján idén összesen 167 gyémánt kerül kiosztásra.

A sikerünk közös

Mi, a Piramisnál az otthonfelújítási támogatásra kiépített széleskörű szolgáltatásunkkal az országban elsőként és egyedülálló módon olyan rendszert dolgoztunk ki, amely az első pillanattól kezdve megfogta a hozzánk forduló, a segítséget kérő családok kezét, majd igény szerint az egész pályázati és felújítási folyamaton végigkísértük őket.

,,Hálásak vagyunk ezért a fantasztikus elismerésért, a szakmai zsűrinek és különösen a Piramis családnak, de azoknak a vásárlóinknak is, akik nemcsak a felújításhoz szükséges építőanyagokat vásárolták meg nálunk, de szakmai tanácsadásáért is hozzánk fordultak!"

A mi sikerünk, a Ti sikeretek!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jakuzzit?

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.