Jót tenni jó - az országos intézet kis betegeiért

Piramisepitohaz.hu /2019
.
12
.
22
.

A karácsonyt megelőző napokban  a  Heim Pál Gyermekkórházba látogattuk, hogy átadjuk karácsonyi ajándékunkat.

Dr. Nagy Anikó főigazgató főorvos asszonynak és Dr. Fekete Ferenc orvosigazgatónak Juhász Attila, a Piramis Építőház kft. ügyvezetője nyújtotta át az 1.000.000 Ft-os adományt.

"Nagyon közel állnak hozzánk a gyerekek. Amikor a főigazgató asszonnyal elbeszélgettem, megtudtam tőle, hogy sajnos igen gyakoriak azok a balesetek, amelyet követően a testben különösen nehéz helyekre kell fém csavarokat elhelyezni. Ilyenkor nem csak maga a műtét okoz traumát a gyermekeknek, hanem az az ismételt műtét, amit a fém csavarok eltávolítása miatt át kell élniük, így a gyógyulásuk is kockázatosabb.

Létezik erre is egy forradalmi megoldás, olyan felszívódó interferencia csavar, amely beépül és bizonyos idő után fel is szívódik a testükben, vagyis a csavarok eltávolítása miatt nem kell megműteni a gyerekeket. Az adomány 25 db ilyen csavarra elegendő, amely ízületek, ínak, szalagpótlások ellátására is kiválóan alkalmas. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a gyerekek gyógyításához, gyógyulásához ilyen módon tudunk hozzájárulni. Külön boldogság számomra hogy az átadó ünnepségen ott volt velem mindkét gyönyörű lányom is, és együtt élhettük át az adakozás örömét!" - nyilatkozta Attila

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Vidámságot csempészünk a kis iskolások mindennapjaiba

5000 négyzetméteres építőanyag- és barkácsáruház nyílt Gödön

Újabb darus teherautóval bővül flottánk

I. Újház Feszt Gödön – megnyitottuk új építőanyag- és barkácsáruházunkat!

Tuzson Bence, Magyarország igazságügyi minisztere is ellátogatott új áruházunkba

2023. JÚLIUS 22-ÉN KÖLTÖZÜNK – TUDJ MEG MINDENT EGY HELYEN!

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.