Jót tenni jó - az országos intézet kis betegeiért

Piramisepitohaz.hu /2019
.
12
.
22
.

A karácsonyt megelőző napokban  a  Heim Pál Gyermekkórházba látogattuk, hogy átadjuk karácsonyi ajándékunkat.

Dr. Nagy Anikó főigazgató főorvos asszonynak és Dr. Fekete Ferenc orvosigazgatónak Juhász Attila, a Piramis Építőház kft. ügyvezetője nyújtotta át az 1.000.000 Ft-os adományt.

"Nagyon közel állnak hozzánk a gyerekek. Amikor a főigazgató asszonnyal elbeszélgettem, megtudtam tőle, hogy sajnos igen gyakoriak azok a balesetek, amelyet követően a testben különösen nehéz helyekre kell fém csavarokat elhelyezni. Ilyenkor nem csak maga a műtét okoz traumát a gyermekeknek, hanem az az ismételt műtét, amit a fém csavarok eltávolítása miatt át kell élniük, így a gyógyulásuk is kockázatosabb.

Létezik erre is egy forradalmi megoldás, olyan felszívódó interferencia csavar, amely beépül és bizonyos idő után fel is szívódik a testükben, vagyis a csavarok eltávolítása miatt nem kell megműteni a gyerekeket. Az adomány 25 db ilyen csavarra elegendő, amely ízületek, ínak, szalagpótlások ellátására is kiválóan alkalmas. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a gyerekek gyógyításához, gyógyulásához ilyen módon tudunk hozzájárulni. Külön boldogság számomra hogy az átadó ünnepségen ott volt velem mindkét gyönyörű lányom is, és együtt élhettük át az adakozás örömét!" - nyilatkozta Attila

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Újabb visszaesés az építőiparban

Légy gödi építőanyag és barkácsáruházunk büféjének üzemeltetője!

Tavaszra várható az új otthonfelújítási program

Mivel jár egy nyílászáró csere?

Mik a szabvány ablakméretek?

Mikor érdemes szabvány ablakméretben gondolkozni, és mikor nem?

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.