Immár ötödször vagyunk a legstabilabb hazai cégek felső egy százalékában!

Piramisepitohaz.hu /2021
.
02
.
04
.

“Ezúton szeretnénk gratulálni a Piramis Építőház Kft. töretlenül kiváló üzleti eredményeihez, mely lehetővé tette a Bisnode AAA tanúsítvány megszerzését. Mivel ez az ötödik év, melyben a Piramis Építőház egymást követően érte el a legmagasabb tanúsítvány megszerzéséhez szükséges kritériumokat, ezért ez alkalommal a vállalkozás Gold oklevelet veheti át. Mégegyszer gratulálunk egy virtuális kézfogással a szervezet összes munkatársának az elért sikerekhez.”

Boros György

SME Sales Manager, Bisonde Hungary

Az 1989-ben, Stockholmban alapított Bisnode Európa vezető cégminősítőjeként 1996-óta díjazza AAA minősítéssel a pénzügyileg legstabilabb cégeket. A négy szempontot figyelő rendszerben a vállalatok mindössze 0,63%-a jut el az AAA minősítésig, ami magáért beszél.

Idén már ötödik alkalommal szereztük meg a minősítést, mely több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

„Roppant megtisztelő számunkra, hogy a Bisnode immár ötödik alkalommal tartott érdemesnek a tripla A minősítésre. Ez egyrészt egy nagyon pozitív visszajelzés számunkra arról, hogy jó úton járunk, másrészt kiváló alap arra, hogy partnereink egy külső megerősítést is kapjanak cégünk betonszilárd pozícióját illetően. A számok és ügyfeleink folyamatos visszajelzései alapján úgy gondolom, hogy a belátható jövőben a növekedésünk nem fog lassulni.” – nyilatkozta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. tulajdonosa a minősítés átvételekor.

https://www.bisnode.hu/szolgaltatasok/bisnode-tanusitvany/

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.