Idén sem maradtunk pénzügyi Oscar-díj nélkül: az ország egyik legstabilabb cége lett a Piramis

Piramisepitohaz.hu /2022
.
11
.
24
.

Hatalmas elismerésben részesült a Piramis Építőház Kft.: újfent sikerült elnyernünk a legstabilabb hazai cégek Oscarját, az AAA Platinum Excellence díjat!

Azért is rendkívüli dolog számunkra ez, mert az ország cégeinek mindössze fél százaléka rendelkezik ilyen kitűnő pénzügyi minősítéssel!

A Dun & Bradstreet (D&B, korábban Bisnode) nemzetközi cégminősítő rendszer üzemeltetője még 2016-ban kezdte el díjazni a pénzügyileg legstabilabb cégeket. A független, nemzetközi szinten elismert üzleti információ-szolgáltató- és cégminősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és igazolt, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. A D&B cégminősítőtől a Piramis Építőház Kft. 2016 és 2020 között, 5 egymás utáni évben is a legjobb AAA minősítést kapta, így már tavaly jogosultak lehettünk a Platinum Excellence díjra is. Büszkeség számunkra, hogy a D&B nevével fémjelzett tanúsítvány továbbra is igazolja, hogy továbbra is az ország egyik pénzügyileg legstabilabb cége vagyunk.

A Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványa egyben azt is jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának a kockázata rendkívül alacsony. Olyan kiváló minősítést kaptunk, amellyel a hazai cégek mindössze 0,5%-a rendelkezik.

Az AAA Platinum Excellence pénzügyileg megbízható cég díját november 23-án Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezető igazgatója vehette át Boros Györgytől, a Dun&Bradstreet Magyarország kereskedelmi igazgatójától.

A minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt

"Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.
A minősítés alapjául szolgáló vizsgálat nem csak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja ki, hanem a Dun & Bradstreet vizsgálati módszertanának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk: ez alapján is büszkén állíthatjuk, hogy a Piramis Építőház Kft a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak."

- nyilatkozta Juhász Attila

A Platinum Excellence Tanúsítványról

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet vizsgálata, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta értékeli a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, a melyet AAA, AA és A jelzéssel állítanak ki, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg megbízható. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutassák, hogy stabilak és megbízhatóak. A tanúsítvány lehetőséget nyújt, hogy mások számára megmutassák: cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb, gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jakuzzit?

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.