I. Újház Feszt Gödön – megnyitottuk új építőanyag- és barkácsáruházunkat!

Piramisepitohaz.hu /2023
.
07
.
27
.

Végre eljött a pillanat, amire oly sokat vártunk, hiszen 2023. július 22-én megnyitottuk vadonatúj építőanyag- és barkácsáruházunkat, Gödön, az Ady Endre út 121. szám alatt.

A frekventált helyen elterülő, mintegy 5000 m2-es, prémium fürdőszobaszalonnal kiegészült építőanyag- és barkácsáruház, egész napos, ingyenes programokkal tarkított megnyitója igazi fesztivál volt a javából.

Az I. ÚJHÁZ FESZT-en látványos bemutatókkal, sztárvendégekkel, ingyenes családi- és gyerekprogramokkal vártuk az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az áruházat ünnepélyes keretek között ügyvezetőnk, Juhász Attila nyitotta meg 10 órakor, aki megható ünnepi beszédében mindamellett, hogy megköszönte a sok támogatást családjának és munkatársainak, azt is megjegyezte: ezzel az áruházzal egy álma vált valóra.

A bejáratnál felállított konfettiágyúk „eldörrenését” követően az épület kapuja megnyílt a várakozó vásárlók és vendégek előtt, akiket a sosem látott áruháznyitási akcióink mellett, munkatársaink hosszú percekig tartó tapssal, pezsgővel, frissítőkkel és finom falatokkal fogadták.

A délelőtt 10.00-tól egészen 19.30-ig tartó eseményt Rákóczi Feri rádiós műsorvezető celebrálta.

Míg az épület falain kívül a fesztiválhangulat volt a meghatározó, addig a hivatalos megnyitót követően az áruházban megkezdődött az értékesítés is, ahol a felkészült kollégák a tőlük megszokott profizmussal fogadták az immár friss és modern környezetben a régi és új vásárlókat.

Természetesen a játék és a tombola sem maradhatott ki a programból: kicsik és nagyok az áruház területén belül pörgethették a szerencsekereket rengeteg ajándékért, nyitástól-zárásig, a nagykoncertet megelőzően pedig az értékes tombolanyeremények is gazdára találtak.

A Piramis Építőház új építőanyag- és barkácsáruházának megnyitó napján Kammerer Zoltán, Göd város polgármestere is megjelent, aki aktívan segített a kereskedés és partnerei által felajánlott, nagy értékű ajándékok sorsolásában, hiszen a nyereményeket ügyvezetőnkkel, Juhász Attilával közösen adták át a nyerteseknek.

Az I. ÚJHÁZ FESZT és az új áruház megnyitójának élményét követően biztosan számíthatunk ehhez hasonló nívós eseményekre a jövőben is.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.