Hogyan újítsd fel a fürdőszobát felesleges körök és durva pluszköltségek nélkül?

Piramisepitohaz.hu /2020
.
05
.
14
.

Fürdőszobát felújítani tervezés nélkül olyan, mint szállásfoglalás nélkül elutazni: jó eséllyel találunk helyet éjszakára, a kérdés csak az, mennyi ideig kell lézengenünk a városban, milyen kompromisszumokba kell belemennünk és mennyivel kell többet fizetnünk, mintha előre foglaltunk volna.

Hasonló plusz körökre, többletköltségekre és megalkuvásra számíthatsz, ha tervek nélkül, körülbelüli adatokkal vágsz bele a fürdőszoba-felújításba.

Persze az idő szinte mindent megszépít és előbb-utóbb az extraköltségek, csúszások és kompromisszumok kellemetlen, halvány emlékek lesznek – ahogyan az utazásnál a drága vagy éppen kényelmetlen, dohos szállás –, de képzeld el, mennyivel kiegyensúlyozottabban élnéd meg a történetet, ha őszinte mosollyal és ellazult vállakkal követnéd figyelemmel, ahogy testet ölt az új fürdőszobád.

Legyél a vendégünk egy biztonsági játékra

Az elmúlt években több ezer fürdőszobával volt dolgunk és valószínűleg olyan bakikkal is találkoztunk már, ami elsőre eszedbe sem jutna – sőt, talán másodszorra sem.

Képzelj el egy játékot, ahol azzal a tudattal lépsz a startmezőre, hogy te fogsz nyerni. Ahol a gyengeségeid a felszín alatt maradnak, az erősségeid felértékelődnek és azt is előre látod, hogy melyik mezőn mi fog történni.

Egy társasjátéknál ez a felállás unalmas lehet, a fürdőszobád felújításánál viszont megnyugtató biztonsági faktor.

A szabályok egyszerűek: te megálmodod a fürdőszobádat, elküldöd a részletes tervrajzot (amin rajta vannak többek között a nyílászárók, vízkiállások helyei), a lakberendezőnk pedig megrajzolja a hozzávezető utat és amikor elkészült, akkor virtuális sétára hív, hogy úgy nézhess körbe az új fürdőszobádban, mintha benne állnál.

(Természetesen ennél a pontnál még nyugodtan változtathatsz a részleteken, például a burkolat színén, méretén, mintáján vagy kérhetsz másik kádat, zuhanyzót.)

Amikor a virtuális sétán azt mondod, igen, pont ilyennek képzeltem el, akkor elküldjük a méretarányos lapkiosztási tervet, hogy megkönnyítsük a burkolód életét (és így a tiédet is).

Szeretnénk, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az új fürdőszobád kialakítása, ezért a tervezésre a vendégünk vagy: ennek díját jóváírjuk a Piramis Építőházban való vásárlásodból.

Mikor kezdjük megtervezni a tökéletes fürdőszobádat?

Írj Évának vagy csörögj rá és egyeztess időpontot:

Tervező:

Cservenka

Éva

projekt-irodavezető, lakberendező / burkolat-szaniter üzletág

Talán ez is érdekelhet

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Egyszerű elegancia 3,75 négyzetméteren? Lehetséges!

Az építési kedv már megvan, de még valami hiányzik

Újabb visszaesés az építőiparban

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.