Hétköznapi csodák: tűzifa adományozás

Piramisepitohaz.hu /2019
.
12
.
02
.

Még az idei első hóesést megelőző napokban, november végén indult útnak az újHÁZ Centrum Piramis Építőház Kft. teherautója, melyen 5 nagy kaloda tűzifát szállítottak rászoruló gödi családok részére.

A nemes hagyományt Juhász Attila, a cégünk ügyvezetője indította útnak, aki így nyilatkozott:

„Évek óta adományozunk tűzifát rászoruló családoknak. Szívesen segítek, gödi lakosként figyelemmel kísérem, hogyan adhatom át ezt a legmegfelelőbb módon.

Köszönöm a Gödi Alapszolgáltatási Központ vezetőjének, Tóth Ildikónak és munkatársainak a segítséget, hogy a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfelei, a szociális étkeztetésben részesülők és az Idősek Klubjának tagjai közül tettek számomra javaslatot, így igazán jó helyre került az adományunk.”

Egy nagy kaloda, száraz tűzifa súlya kb. 800 kg, ezért a kiszállításnál még arra is odafigyeltünk, hogy minél jobban megközelítsük a kerteket és a kéréseknek eleget téve kollégánk minél közelebb emelje be a kalodákat, ezzel is csökkentsék a családok, idősek számára a megterhelő fizikai munkát.

Az adomány érkezését a támogatottak nagy örömmel fogadták, így karácsony előtt különösen nagy segítséget jelentett számukra.  "Ha enyhe lesz az idő és beosztom, egész télre kitart a tűzifánk."  - mondta bizakodóan egyikük.

újHÁZ Centrum 2016-ban indította el Jót tenni jó címmel országos kampányát.

Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy társadalmi szerepvállalásával példát mutasson és másokat is motiváljon arra, hogy tisztelettel és segítő szándékkal forduljunk egymás felé ne csak  az ünnepek alkalmával, hanem az év folyamán bármikor.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Egyszerű elegancia 3,75 négyzetméteren? Lehetséges!

Az építési kedv már megvan, de még valami hiányzik

Újabb visszaesés az építőiparban

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.