GINOP sajtótájékoztatót tartottunk sikeres pályázatunkról

Piramisepitohaz.hu /2023
.
04
.
24
.

2023. március 24-én sajtótájékoztató keretén belül zártuk sikeres GINOP-pályázatunkat.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság által meghirdetett, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetéséből társfinanszírozásban biztosított, GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázaton elnyert 110 279 499 forint teljes egészében további fejlődésünk, és kollégáink tehermentesítésére használtuk fel.

A sajtóeseményen a pályázat megvalósulásának részleteiről, és a pályázat során beszerzett eszközökről, technológiákról és egyéb fejlesztésekről Somló Tamás operatív igazgatónk és Hadi Tamás üzemeltetési vezetőnk adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek, majd közösen megtekintettük a pályázati összegből beruházásra került járműparkot gödi raktártelepünkön.

A projekt részletei és a beszerzett anyagi és nem anyagi eszközök

HMF 1130-K2 RCS rakodódaru

A piaci helyzet és a kereslet növekedése miatt indokolttá vált a géppark bővítése, melyhez elengedhetetlen volt egy ilyen kisméretű billencses eszköz kapcsolása a szállítás javítása céljából.

HMF 1810-K3 TS daru

Indokolt az igények miatt a géppark bővítése, ez az eszköz egy elavult régi felépítményt darut cserélt le, modernebb, gyorsabb, hatékonyabb az elődjéhez képest.

HMF 2310-K4 RCS daru

A daru a modern viszonyoknak megfelelően, hosszabb és gazdaságosabb paraméterekkel rendelkezik köszönhetően a hosszabb gémkinyúlásnak, a vevők igényeit magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

FM-X 17 SE elektromos targonca

A jelentősen megnövekedett forgalom anyagmozgatási igényének kiszolgálását segíti az eszköz a kisebb méretű termékek esetén.

STILL RX 60-25 elektromos targonca (8db)

A jelentősen megnövekedett forgalom anyagmozgatási igényének kiszolgálását segítik az eszközök a nagyobb méretű termékek esetén.

JCB 407 homlokrakodó

A targoncák mellett a nagyobb tömbös tételek emelésére, mozgatására egy homlokrakodó a legalkalmasabb eszköz, így emiatt volt szükséges a beszerzése.

Napelem 49,9 kWp

A raktárban felhasznált áram egy részét megújuló energiából kívánjuk biztosítani, így a környezettudatosságot még inkább előtérbe helyeztük ezzel a technológiai beruházással!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jakuzzit?

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.