Ezüst fokozatra léptünk!

Piramisepitohaz.hu /2018
.
11
.
13
.

2018-ban ismét elnyertük a független cégminősítő intézet, a Bisnode AAA ezüst fokozatú pénzügyi tanúsítványát. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, ezért fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

A Bisnode döntését objektív pénzügyi mutatók és algoritmusok alapján hozták meg, ezért különösen büszkék vagyunk rá, hogy vállalkozásunk a magyar cégek azon 0,63 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

23 éves működésünk során többszáz partnercéggel, beszállítóval és gyártóval állunk kapcsolatban, melyek szintén megerősíthetik azt, hogy hiszünk a korrekt és tisztességes üzleti kapcsolatokban és mindez alapja a cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Egyszerű elegancia 3,75 négyzetméteren? Lehetséges!

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.