Egyszerű elegancia 3,75 négyzetméteren? Lehetséges!

Piramisepitohaz.hu /2024
.
02
.
28
.

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol a reggeli felfrissülés és a nap végi kikapcsolódás történik. Éppen ezért fontos a komfort, hogy jól érezd magad benne, hogy minden ott legyen, ahol a legkényelmesebb számodra, és olyan miliőt árasszon, ahova mindig szívesen lépsz be.


Lássuk be, hogy ez sok esetben nincs így. Gyakran hosszú éveken át latolgatjuk az újratervezést, de ha úgy érzed, hogy fürdőszobád már régóta felújításra szorul, akkor kezdj bele mielőbb! De ne aggódj, a fürdőszoba-felújítás egy izgalmas és kreatív folyamat, amelynek eredményeként egy kényelmes és stílusos tér alakulhat ki otthonodban. Még akkor is, ha kevesebb mint 4 m2...

Gondold végig, mit szeretnél!
Mielőtt hozzáfognál a munkához, fontos tisztázni, hogy milyen igényeid és elképzeléseid vannak a felújított helyiséggel kapcsolatban. Gondold át, hogy milyen stílust szeretnél (modern, klasszikus, minimalista stb.), milyen funkcionális elemekre van szükséged (zuhanykabin, kád, mosdó stb.), valamint milyen anyagok és színek illeszkednek a tervezett stílushoz. Ezenkívül fontos megfontolni a fürdőszoba méretét és elrendezését is. Lehetséges, hogy egy kis térben kreatívabb megoldásokra van szükség a tárolás és a funkciók terén.


Anyagok és berendezések kiválasztása

Miután tisztáztad az elképzeléseidet, ideje kiválasztani az anyagokat és berendezéseket. Figyelj oda arra, hogy a választott anyagok és színek harmonizáljanak egymással és a tervezett stílussal, mindezt úgy, hogy a praktikumot is szem előtt tartod.


Kényelem és funkcionalitás

A fürdőszoba-felújítás során ne csak a stílusra, hanem a kényelemre és funkcionális szempontokra is figyelj. Gondolj az extra tárolási lehetőségekre, a megfelelő világításra, valamint a kényelmes és praktikus fürdőszoba-berendezésekre.


Vedd igénybe profi szakember segítségét

Bár a kisebb felújítási projektekhez sokszor magunk is képesek vagyunk hozzákezdeni, egy komolyabb fürdőszoba-felújításhoz érdemes lehet profi segítséget kérni. Egy tapasztalt fürdőszobatervező vagy kivitelező segítségével könnyebben megvalósíthatod elképzeléseidet, és biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény tartós és magas színvonalú lesz.


De mégis mit lehet kihozni egy alig 4 négyzetméteres fürdőszobából?
Ne aggódj, egy kis alapterületű, ablak nélküli fürdőszoba is kelthet tágas, elegáns hatást, mint ahogy a látványterveink is mutatják.


És hogy mi fér bele 3,75 m2-be? Egy tágas 1,2 m2-es walk-in zuhany, egy elegáns 90 cm-es mosdó, fiókos elemmel és magas szekrénnyel, valamint az elengedhetetlen törölközőszárítós radiátor.

A burkolatok kivétel nélkül az olasz FAP gyár termékei. A padlón a Nest család tölgy színű, 20*120 méretű lapja látható. A falon a Mat&More család fehér színű 25*75 lapját párosítottuk a szintén 25*75 méretű Deco&More Flower White lapjával. A hatás nem csak tágas, hanem szemet gyönyörködtető is.


Neked hogy tetszik? Te is el tudod képzelni otthonodban? Akkor most érdemes lecsapni rá, hiszen a terveken szereplő összes burkolat készletről azonnal a Tiéd lehet!
Reméljük, hogy ezek a tippek hasznosak lesznek számodra a fürdőszoba-felújítás során. Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

A 3D látványterveket készítette:

Tervező:

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.