Átadták a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület legújabb szertárát, Gödön

Piramisepitohaz.hu /2023
.
05
.
17
.

Több éves tervezés és munkát követően 2023. május 15-én ünnepélyes keretek között átadták a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület legújabb szertárát, a gödi Rómaiak útján.

Az ünnepségen részt vett a város néhány nappal ezelőtt frissen megválasztott polgármestere, Kammerer Zoltán, valamint a kormány számos képviselője is úgy, mint dr. Bíró Attila kormányzati szakmai koordinációért felelős helyettes államtitkára, a Miniszterelnöki Kabinetiroda tagja, valamint Dr. Sölch Gellért Boldizsár, a Belügyminisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára.

 

Az eseményen megjelent a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Andor Máté tűzoltó alezredes, igazgató-helyettes, valamint Szabó István, a Pest Vármegye Közgyűlésének elnöke is.

Az átadó ünnepségen a szertár megvalósításához hozzájáruló helyi illetőségű cégek képviselői is részt vettek, többek között Nagy Zoltán, az SW Hungary Kft. vezetője, és Bagi Gábor az AC Plymo Vent Kft. vezetője, és nem utolsó sorban, az egyesület egyik fő támogatójaként tulajdonosunk és ügyvezető igazgatónk, Juhász Attila is.

Beszédében kiemelte: Az Újház Piramis Építőház kapcsolata az Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel sok évre tekint vissza, régóta a legjobb tudásunk szerint támogatjuk az egyesület munkáját, és így volt ez akkor is, amikor felmerült tűzoltó szertárépítésének gondolata Gödön. Mint mondta: legjobb tudásával, anyagi támogatásával örömmel állt a projekt mögé, és segítette az épület megvalósítását.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.