Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Piramisepitohaz.hu /2024
.
02
.
29
.

Bemutatjuk az Újház Építőipari Trendmonitorát, amely egy specifikus ágazati mutató létrehozását célozta meg. Ennek révén betekintést nyerhettek a lakásépítési szektor aktuális helyzetébe.


Hálózatunk mindig is úttörő szerepet töltött be a piacon, és most is a legfrissebb innovációval szolgálunk. Bízunk benne, hogy ezzel a hiánypótló kezdeményezéssel hasznos információkat nyújtunk a hazai építőipar szakemberei és az építkezést, felújítást tervezők számára.

Az építőipari ágazattal kapcsolatban évtizedek óta számos adat, statisztikai kimutatás készítése és gyűjtése zajlik, azonban ezek komplex kezelésére és összetett mutatók kialakítására kevés kísérlet történt. A mostantól havi rendszerességgel elérhető Újház Építőipari Trendmonitor újdonságát az adja, hogy az építőanyag-kereskedelmi hálózat saját adatainak, valamint a nyilvánosan elérhető adatsorok – köztük a Központi Statisztikai Hivatal és a Magyar Nemzeti Bank, illetve az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Igazgatóságának iparági és lakossági felmérésének aggregált eredményei – értékeléséből jött létre.


Ha kíváncsi vagy az első kiadványra, kattints ide!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.