Tűzifa adományozás 2020

Piramisepitohaz.hu /2020
.
12
.
11
.

Az újHÁZ Centrum 2016-ban indította el „Jót tenni jó” kampányát. A hálózat tagjaként a Piramis Építőház Kft. ott segít, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Én magam is Gödön lakom, ahogy sok munkatársam is. Ismerjük a környéket és a helybelieket. Ha csak egy olyan család lenne Gödön, amelynek gondot okoz felfűteni az otthonát a téli hidegben, már az is egyel több lenne annál, mint amit tétlenül tudnánk nézni. De sajnos nem ez a helyzet, és szomorú módon minden évben hamar meglesz a gazdája annak a tűzifának, amelyet ezeknek a családoknak ajánlunk fel.

Idén olyan öt gödi és három nagymarosi családot igyekszünk segíteni 1-1 kaloda tűzifával, akik nagyon kemény körülmények között élve mutatnak példát kitartásból és emberségből mindannyiunknak. – mondta Juhász Attila, cégünk ügyvezetője.

Az adományozott kalodák súlya egyenként mintegy 700-800 kg, így a kiszállítás sem lenne egyszerű feladat, de munkatársaink ezt is magukra vállalták.

Ekkora méretű kalodákat nem lehet hétköznapi eszközökkel mozgatni. Minden érintettnek a portájára szállítjuk a fát, hiszen nem várhatjuk el, idős, beteg emberektől, vagy kisgyermekes anyukáktól, hogy még a kiszállítással is bajlódjanak. – világította meg a kiszállítás miértjét a Piramis vezetője, majd hozzátette: - Szeretném megköszönni a Gödi Alapszolgáltatás vezetőjének, Tóth Ildikónak és munkatársainak a közreműködését, hogy segítettek a szervezésben, és hogy minden hasonló esetben nyugodt szívvel fordulhatunk hozzájuk. Nagyon reméljük, hogy ezzel az adománnyal egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ezeknek a családoknak egy picivel szebb decemberük legyen.

„A környékbeli cégek közül a Piramis az egyik, amelyik mindig a szívén viselte, viseli a közösség tagjainak sorsát. A marosi lakók nevében is szeretném megköszönni, hogy idén is jó példával jártak elől.” – köszönte meg Nagymaros polgármestere, Heinczinger Balázs a Piramis segítségét.
No items found.

Talán ez is érdekelhet

Újabb visszaesés az építőiparban

Légy gödi építőanyag és barkácsáruházunk büféjének üzemeltetője!

Tavaszra várható az új otthonfelújítási program

Mivel jár egy nyílászáró csere?

Mik a szabvány ablakméretek?

Mikor érdemes szabvány ablakméretben gondolkozni, és mikor nem?

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.