Töretlen az összefogás a Búzaszem Iskoláért

Piramisepitohaz.hu /2023
.
03
.
21
.

A Gödi Lokálpatrióták Egyesületének szervezésében 2022. október 23-án az ’56-os hős, Iván Kovács László (IKL) emlékére 2021-ben indított terepfutóversenyen és emléktúrán ismét kivételes eredmény hozott a lakossági összefogás.

Az először 2021-ben hagyományteremtő céllal elindított eseményen 7 és 14 km-es távokban lehetett nevezni, de sokkal inkább egy jó hangulatú program volt, mint verseny, amelyet kényelmesen teljesítettek a gödi családok.

A szervezők a Piramis Építőház dolgozóinak külön regisztrációs felületet nyitottak, ahol leadhattuk a nevezésünket. Ügyvezetőnk azzal is ösztönözte a munkatársakat, hogy a nevezési díjat teljes mértékben átvállalta, hiszen mindig is szívügyének tekintette a gödi intézmények és társadalmi szervezetek támogatását, ez pedig különösen olyan esemény volt, amelyért a lakosság és a Gödi Lokálpatrióták egyik legnagyobb összefogásával valósul meg.

Az eseményen résztvevők nevezési díjaikkal járultak hozzá, hogy a gödi Búzaszem Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornacsarnoka megépülhessen, így az iskola tanulói korszerű körülmények között sportolhassanak.

2022-ben a nevezési díjakból összesen 560.700 Ft folyt be, melyet a Gödi Lokálpatrióták és az Újház Piramis Építőház 800.000 Ft-ra egészített ki.

A támogatás ünnepélyes átadására 2023.03.20-án került sor, a Búzaszem Iskola részéről Horváth Szilárd, az Iskola egyik alapítója, tanára és Mokos Béla, a Búzaszem Alapítvány elnöke vette át Simon Tamástól, a Gödi Lokálpatrióták Egyesület elnökétől, Németh Györgyitől a Gödi Lokálpatrióták titkárától és Juhász Attilától, az Újház Piramis Építőház tulajdonos ügyvezetőjétől, aki mind a szervezői mind támogatói oldalról karolta fel az ügyet.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Wellness pihenést kapsz ajándékba, ha SW térkövet vásárolsz!

Átadták a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület legújabb szertárát, Gödön

Pénzvisszatérítés Porotherm, Tondach és Semmelrock termékekre!

VELUX pénzvisszatérítési akció tetőtéri ablakokra

2023 júliusában új áruházba költözünk!

Lezárult a 2022-2023 kapacitásbővítés a Piramis Építőháznál

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.