Ők nyerték az Újház Piramis álommillióját

Piramisepitohaz.hu /2023
.
01
.
17
.

A Bau Budapest Expo idén először szólította meg az építkezést, felújítást tervező érdeklődőket. A kiállítást még szeptember közepén a Vasúttörténeti Parkban rendezték meg, ahol az Újház Piramis is fogadta a látogatókat, egyben egy 1.000.000 FT-os vásárlási utalvány felajánlója is voltunk.

A vásárlási utalványt a zárónapon sorsoltuk ki, a szerencsés nyertes Oláh János és felesége lettek. A nyugdíjas házaspár azóta ellátogatott hozzánk. A hetvenöt év körüli pár találkozott Bognár Péterrel, a rendezvény főszervezőjével és Juhász Attilával, ügyvezetőnkkel. Jánost és Editet arra kértük, meséljék el, milyen felújításokat terveznek és mire tervezik elkölteni el az Újház Piramis ajándékmillióját.

A nyugdíjas házaspár, János és Edit, ahogy mesélték nekünk, évente megfordulnak hasonló expókon és kiállításokon. Szeretnek nézelődni, érdeklik a lakás és környezetének szépítésével kapcsolatos megoldások. Idén ez különösképpen így volt, hiszen társasházi lakásukban két jelentősebb felújításba is belefogtak. Egyrészt teraszbeépítést, másrészt fürdőszobaátalakítást terveztek, amelyhez a legjobbkor érkezett a segítség. Ahogy elmesélték:

„A Covid vélhető lecsengése közben az első vásárlátogatásunk az őszi BAU Budapest Expo volt. Mivel több évet kihagytunk a látogatásokkal, és ráadásul egy kisebb lakásfelújítást is tervbe vettünk, valamint a társasházunk részleges tetőszigetelésére is megoldást kerestünk, már kérdésekkel felfegyverkezve érkeztünk Budapest zöldövezeti peremkerületéből, Csepelről a kiállításra.”

Az 1.000.000 FT-os vásárlási utalványról a látogatás utáni hétvégén, mobilon kaptak értesítést. Hát, igencsak sikerült meglepnünk őket!

„Először nem hittünk a fülünknek, még napokig egy telefonos átverésnek gondoltuk az egészet! Függetlenül attól, hogy nagy izgalmunkban kétkedve fogadtuk az örömhírt, a nyereményjáték szervezői az első pillanattól kezdve igyekeztek bennünket megnyugtatni. Az e-mailes levélváltásunk aztán már kezdett hihetővé válni a történet, hogy szó sincs átverésről, és valóban a miénk az 1 milliós ajándékutalvány."

- mesélte János és Edit.

Terveik között most a társasházi loggiánk beépítése, valamit a 10-20 éves illemhelyiség és fürdőszoba korszerűsítése, felújítása szerepel:

„A loggia zárttá tétele télen is nyáron is az egész a lakást élhetőbbé teszi. Nyáron a nagy melegek elleni küzdelemben segít, télen pedig hőmegtakarítást hoz, és kiülhetővé tesz egy kis részt a lakásból. A wc-nél és a fürdőszobánál a már elhasználódott szaniterek cseréje mellett a takaríthatóság javítása lesz a fő szempontunk. A nyereményt elsősorban tárgyi eszközök beszerzésére, csempe, wc-kagyló vásárlására fordítjuk, a megtakarításunkból pedig a szakmunkát kívánjuk megfizetni.”

közölték, majd hozzátették, a legnagyobb bajban amiatt vannak, hogy az ilyen jellegű, nem túl nagy munkára, nagyon nehéz manapság szakembereket találni.

„Ráadásul egy ilyen felújításnál valamennyi szakmunka szükséges: kell kőműves, szanitérszerelő, vízvezeték-szerelő és burkoló is. Megismerve a bizonytalan kivitelezési ajánlatokat, a kulcsrakész megoldástól viszont el kellett búcsúznunk. Számos munkát nekünk kell saját magunknak elvégezni, a még hiányzó szerszámokkal is fel kellett fegyverkeznünk." - tette hozzá János.

A nyeremény folyamatos felhasználása közben az Újház Piramis gödi és nagymarosi telehelyét többször is felkeresték. Ahogy mesélték:

„A kollegáiktól szakszerű személyes, email, és telefonos tanácsokat és ötleteket kaptunk, a beszerzést már el is végeztünk. Számos késleltető tényező miatt (időjárás, betegség) a feladatok nagy részét át kellett ütemeznünk a jövő évre, de a felújítás befejezésének nem látjuk az akadályát." - közölték a nyertesek.

Mire költenék, ha még egy milliót nyernének felújításra?

János és Edit végezetül még elárulták, ha a szerencsés véletlen folytán újabb milliót nyernének, azt egy minden helyiségre kiterjedő festésre költenék. Ezzel kapcsolatosan a legnehezebb feladat számukra nem is az anyagok beszerzése, hanem a bútorok mozgatása.

„De mindketten a realitások talaján élünk, egy nyeremény után egy következőhöz tényleg a szerencse fiának kellene lenni. A BAU Budapest Expo -ra mindenesetre jövőre is kilátogatunk!"

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.